![]() |
# 1 |
חבר על
|
[SQL] עזרה בשאילתה
היי
יש לי טבלה ובה רשומות של זמנים שונים: לדוגמא: 14:00 15:00 16:00 19:00 24:00 מה אני צריך לכתוב בשאילתה, על מנת להוציא את הרשומות מהזמן הקרוב ביותר? לדוגמא, עכשיו 14:50, הוא יסדר לי את הרשומות מ15:00 עד ל 24:00 ואת ה 14:00 הוא יוסיף בסוף.. תודה
# 2 |
הוסטסניון
|
עם WHERE ועם אופטור פשוט
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
עם כל הכבוד, באמת שאני לא מחפש להתחיל לפתח כאן מריבות, בשביל מה התשובה השטותית הזאת?
אני מניח שיש לך משהו בתוך הראש, אז תנסה קצת להשתמש בו, ואם אין לך רעיון טוב אז אל תגיב סתם. עם אני בא ושואל שאלה כזאת, סביר להניח שאני יודע להשתמש ב where ו ifים. אני ביקשתי עזרה, לא הכוונה ל-where כי אני יוצא מנקודת הנחה שזה ברור לכולם שיש שימוש ב where.
# 4 |
חבר בקהילה
|
באיזה פורמט השדה? טקסט? timestamp? datetime?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
עכשיו זה בפורמט DD-MM-YYYY אבל אין לי בעיות להמיר את זה לכל פורמט כלשהו.
# 6 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ציטוט מהחוקים של הפורום: [QUOTE] ואנו בפורום "תיכנות" כאן בכדי לעזור למשתמשים ולא להעניק להם הכל על מגש של כסףQUOTE] עריכה:בכל זאת החלטתי לתת לך קוד: PHP קוד:
ציטוט:
אם אתה רוצה שיצא לך מסודר תשתמש עם ORDER BY. Last edited by Derey22; 12-12-07 at 01:32.. |
||
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אני חושב ששאילתא אחת לא תספיק, הרי הוא ביקש שגם הזמנים שלפני הזמן הנוכחי יופיעו בסוף.
אז תוסיף את שאילתא אחת שתבצע את הפעולה ההפוכה מזה שDerey22 כתב לך ותפלוט אותה בסוף.
# 8 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
תודה, לאמשנה, הסתדרתי.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|