|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר וותיק
|
על מי צריך לאיים כדי לקבל אינטרנט חינם
![]() 1.5 מגה 013 ונראה לי 30-40 ש"ח |
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר מתקדם
|
לי יש 1.5 מגה,39 ש"ח לבזק ועוד 49 אני חושב לתשתית הוט...
|
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר וותיק
|
מהירות 1.5 מגה. לספקית נטווזיון 49 ש"ח לתשתית הוט 60 ש"ח.
אגב, היה לי המון בעיות אם נטווזיון וקיבלנו פיצויים מפה על להודעה חדשה.. יש איזה המלצה לספקית טובה (חיבור כבלים)? |
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר חדש
|
012 1.5 מגה ב-11 שקל לחודש.
מבצע דרך הוט.. |
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר בקהילה
|
Netvision מספר 1 באינטרנט! אני לא משלם
![]() (ולחכמים שביניהם, אני משלם על האינטרנט שלי, לא אבא ולא אמא, אבל מסתבר שאין לי צורך בלשלם)
# 26 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יש לי ברק(013) 1.5 מגה לא יודע כמה משלם כי זה כבר המון שנים אצלי ולא התעניינתי בזה כל כך בזמן האחרון המודם עושה המון בעיות :-( |
|
![]() |
![]() |
# 27 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 28 |
הוסטסניון
|
1.5
39 שקל נטוויז'ן איך שנגמר ההתחייבות אני עף משם נמאס כל חודש הם מחדשים לא את ההתחייבות בלי לשאול
# 29 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני הייתי מחובר לנטווזין שנה שעברה קבלתי מהם 5 חודשי חינם (אם זורקים את החודשי חינם כמו זבל) אם היתחייבות לחצי שנה. היו להם כמה בעיות אם ה-dns אז עברתי לבנק בנלאומי נכון להיום אני גולש בחבילת 1.5mb במחיר של 49.90 מכיון שאני השתחררתי מהיתחיבות וקבלתי מבזק בנלאומי עוד 4 חודשי חינם אז המחיר ל1.5 הוא 49 אבל אמרו לי אחריי שיגמרו החודשי חינם יוכלו לשדרג אותי ל2mb באותו מחיר (49) בקיצור צריך לדעת איך לדבר.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 30 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ביררתי קצת והתברר שזה לא היה בחינם ומוסיפים עוד 15 שקל כל חודש, התקשרתי אליהם ביקשתי לחזור לחבילה הקודמת סבבה אבל צריך להתחייב לחצי שנה מחדש.. ופעם שנגמרה לי ההתחייבות הם לקחו מחיר כפול על כל חודש וככה גם לחבר שלי ועשיתי טעות שנשארתי לא סתם קוראים לנטוויז'ן חתונה קטולית
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|