|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חסום
|
תבדוק קודם כל אם היישום עצמו (כלומר שרתי המשחק) יודעים לנצל 4 ליבות על גבי מעבד יחיד.
את זה בודקים מול יצרן התוכנה. שלא תמצא את עצמך בסופו של יום עם שרת חזק אבל תוכנה שלא יודעת לנצל את היכולות האלו. כמובן שהבדיקה גם צריכה להתבצע מול מערכת ההפעלה. זאת אומרת שגם המערכת ההפעלה עצמה מסוגלת לנצל את ה 4 ליבות. |
![]() |
![]() |
# 12 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואני לא יודע אם זה יוכל להחזיק 50 שרתי שרת בו זמנית, יש לי ספק בזה, אשמח לחוות דעת לגבי זה - מכאלה שמבינים טוב. תודה ..
![]() |
# 14 |
חבר על
|
תקשיב אף פעם השרת לא יהיה מלא מלא לגמרי, אתה צריך לברר כמה מחוברים בו זמנית ולעשות את החישובים בעצמך ומה אתה מוכר,
מספר המחוברים תלוי בתחזוק כמובן.. אבל תמיד יש בערך שאין לי מושג לגבי השרת הזה, אתה צריך לחשב את כמות השחקנים שאתה מוכר לעומת כמה שאתה יכול להחזיק, ומה אתה מוכר, נגיד אתה מוכר פרוץ תוכל למכור אולי פי 3 ממספר השחקנים שהשרת יכול להחזיק בלי לאגים, בגלל שכמעט תמיד מפוצץ, מקורי תוכל אולי פי 4, פשוט אנשים פחות משחקים שמה.. הכל תלוי בהכל, תעשה את החישובים שלך לבד. |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ולא הכי הבנתי אותך בקשר ל"פי..", מכיוון שאני לא הכי מבין בשרתי משחק.
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ונראה שאף אחד פה לא יכול לתת לך תשובה מספקת אז אני לא הייתי נכנס לזה.
![]() |
# 17 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ולדעתכם המפרט הזה יוכל לסחוב עליו כ- 50 שרתי משחק מבלי ליפול ובמהירות ?
![]() |
# 19 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
הוא אומר שאם התוכנה (נגיד, שרת משחק? אז השרת של CS1.6) לא תדע להשתמש ב8 ליבות אז זה דיי בזבוז.
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
השרת חזק מאוד, צוור הבקבוק שלו היא כמות הזכרון והHD (אולי גם החיבור, כדאי שתציין אותו).
אני משער שתוכל להחזיק כ25 שרתי משחק. הייתי ממליץ לך לשדרג את הזכרון שלך, מה הטעם שיהיה מעבד חזק אבל זכרון מאוד נמוך. בנוסף אם השרת מיועד לשרתי משחק, הייתי ממליץ להשתמש בכונני SCSI 15K בלבד! השדרוגים האלו אומנם יעלו הרבה יותר, אבל יבטיחו גדלה משמעותית בכמות שרתי המשחק שתוכל להחזיק. כל זאת בתנאי שרוחב הפס שלך יאפשר זאת. בנוסף הייתי ממליץ לך לפנות אל יצרנים של שרתי המשחק ולבדוק מולם האם המשחקים שלהם תומכים בריבוי ליבות, כנ"ל לגבי מערכת ההפעלה אותה תריץ בשרת. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|