|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
מדהים!
יותר לטעמי הגירסה השנייה, בראשונה העוגה נראת קצת משעממם ורגילה. לא מצאתי הצעות לשיפור, בהצלחה!
# 2 |
חבר וותיק
|
אהבתי מאוד, כל הכבוד.
אתה עובד עם Freehand (Illustrator)?
# 3 |
חבר על
|
וואו מדהים, באמת!
מקצועי, עשוי טוב, מעניין ומושך! באמת מושקע. הגרסא הראשונה מתאימה יותר, אך שניה יותר יפה. עם איזו תוכנה אתה עובד? Last edited by Vadim.K; 03-12-07 at 11:50.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
לוגואים מאוד יפים, אהבתי יותר את הווקטורים.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
לוגו יפה מאוד
אבל מעצבן אותי שאנשים רושמים בכותרת .. "עיצוב מושקע שלי" כאילו אם אתם מעצבים .. במיוחד ללקוח מן הסתם שהוא צריך להיות מושקע .. אם הוא לא מושקע ואם אתה משקיע פעם ב ... אז למה לי לפנות אלייך מלכתחילה ? בקיצור חפרתי עיצוב מצוין צבעים טובים ורעיון נחמד
# 6 |
חבר וותיק
|
אני אהבתי יפה מאוד
![]() יצירה גרפית מעולה וגם חשיבה מהמת! ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
רעיון טוב מאוד!!! חח אין מצב שהייתי חושב על רעיון כזה לשם הזה
![]() אבל לא הייתי מבין שזה מדחום עד שראיתי שזה "עוגות חמות" הלוגו ממש יפה(אני מתכוון לשני הראשון לא משהו בכלל) רק הניקים בכלל לא מתחברים לי פה.. תנסה לשחק עם ההגדרות שלהם ולסדר את הלוגו במבנה אחר.. ולמי ששאל באיזו תוכנה זו אז התוכנה היא פוטושופ רק שהוא השתמש בכלי הפן טול למרות שזה נראה גם שאפשר לעשות את זה באילוסטרטור אבל לפי דעתי בפוטושופ יותר קל... בקיצור אחלה לוגו אחי ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
תודה רבה על כל התגובות
![]() הלוגו הספציפי הזה נעשה בפוטושופ אבל עדיין וקטורי. בחרתי בפוטושופ לעבודה הזו בגלל שהלקוח צריך את זה לשימוש באינטרנט ולא לדפוס. אבל אני עובד גם עם אילוסטרטור במידת הצורך. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אהבתי מאוד!!! ממש מעולה,
לדעתי תקח את הגירסא השנייה, תעיף משם את הפאנקייקים, ותשים את העוגה במקום, ורק תשנה קצת תצבע של ההעוגה שיתאים יותר לצבעים של הלוגו השני כי הצבעים של הלוגו השני (הטקסטים וכו') יותר יפים מראשון... אבל התמונה עצמה זה העוגה כי הפנקייקים לא ממש מובנים.
# 10 |
חבר בקהילה
|
יפה אני אהבתי...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|