|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אפשרות אשר מקנה ללקוחות לקנות או לשלם
שלום לכולם
אני מחפש אפשרות אשר מקנה ללקוחות לקנות דרך כרטיס אשראי. שמעתי שצריך רישיון SSL מישהו מוכן להסביר מי מתקין? ואיך מתקינים? מה כדאי ומה לא? ומאיזה חברות אתם קונים.. תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
עדיף לך כבר להשתמש בשירות של פאיפל,
אני אישית משתמש בו לעשרות דברים, שירות מעולה וכמובן לא בתשלום, מקבל את הרוב הגדול של כ.א ... ויש לך אפילו אפשרות לפתוח את החשבונות איחסון או כול חשבון אחר בסיום התשלום באמצעות המערכת... כדאי לך להתעניין בזה. www.paypal.com |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אנחנו עושים תשלום דרך PayPal ורוצים להתקדם ולאפשר תשלום ישר דרך כרטיס אשראי
לא כולם יודעים מזה PayPal וכו' תודה בכל מקרה עוד אנשים? |
![]() |
![]() |
# 4 |
t tc tcp tcp/ip
|
יש לך דרך פייפאל אפשרות לחייב כרטיסי אשראי בלי שהלקוח יצטרך לפתוח ואו להחזיק חשבון בפיפאל.
# 5 |
הוסטסניון
|
netpay.co.il
פאיפל לוקחים עמלות גבוהות לחשבונות "ביזנס".. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
* אני גם מחפש אפשרות גבייה בכ.א בנוסף לעלות הראשונית והחד פעמית בנטפיי, יש עמלה בכל תשלום.. ניסיתי לברר מה גובה העמלה ולא קיבלתי תשובה מהם. אשמח אם אתה תוכל לפרט בנוסף. תודה מראש, יניב
אופיר צ'קון מנהל חברת האחסון Web-il.Co.il. פתרונות אינטרנט מתקדמים: שירותי אחסון, דומיינים, ריסיילינג ובנייה ופיתוח אתרים. אימייל: ofirchakon@gmail.com אתר: http://www.Web-il.co.il/ Last edited by Ofir|Execute.co.il; 30-11-07 at 01:18.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
עקרונית זה הולך ככה
דמי פתיחת מסוף חד פעמיים בהתחלה בין 200 ל 250 דולר SSL - הכי זול זה ב GODADY ב 20 דולר, המומלץ זה של COMDO ב 70 דולר בערך. מעבר לזה חברות כרטיסי האשראי גובות כ 3-4 אחוז מכל עסקה כעמלה שלהם טרנזילה מבקשים גם 50 דולר לחודש לגבי נטפאי אני לא יודע... אבל לא חושב. זהו בעיקרון
# 8 |
חבר בקהילה
|
הגודדי ב20$ אבל האם זה מאובטח ואין בעיות?? אנחנו מקבלים או הכוכב הזה שהאתר מאובטח? ומי מתקין את אבטחת הSSL
Last edited by soldier-x; 30-11-07 at 21:16.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בכל מקרה אתה קונה את ה SSL ואתה יכול להתקין אותו לבד בעזרת ה DA או לדבר עם החברת אחסון שלך שתתקין בשבילך. כל חשבון עם SSL חייב איפי פרטי שתדע.
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אוקי תודה לך.
זהו תעודת הפרוטוקול הזאתי תאפשר קניה דרך כרטיס אשראי? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|