|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
רקע| רקע אבסטרקט חדש בשבילי -||- MagicAbstract
רקע אבסטרקט - Magic
כמובן שמאה אחוז.. מלא מריחות והשקעה בצבע אני אהבתי ושמתי אותו כרקע (נסו גם אתם ותראו איזה יופי ![]() http://img144.imageshack.us/img144/5646/52591994ap4.jpg המשך יום נעים ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
יאללה..איזה יופי
תותח אחי תמשיך ככה! |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
משהו שמטושטש ככה בגודל הזה מציק בעין וקשה להתסכל על זה במשך כמה דקות ואם זה יהיה בשולחן עבודה יצטרכו להסתכל על זה למשך הרבה יותר זמן .. בעיקרון שילוב צבעים לא רע
המברשות שמאחורי ומעל השם למטה קצת לא קשור
# 4 |
חסום
|
סבבה תודה
![]() ד"א אין מברשות פה... אם היו פה מברשות זה לא היה 100% |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
מה שתגיד .. (אל תתחיל ויכוח כי חבל )
# 6 |
חסום
|
למה להתווכח אחי? חח
בוא אני יסביר לך איך עשיתי את זה: קודם כל בשביל ליצור את הערפל הזה מאחורי הטקסט תעשה clouds ואז תשים את זה על מצב softlight וכשזה נראה כאילו שזה מגורד או מן שריטות כאלה (לא יודע איך להסביר את זה) אז אתה לוקח את כלי הpolygonal laso ומתחיל להכין את השריטות האלה עם הכלי הזה שזה יוצר לך מן בחירה כזו ואז אתה שם את כלי המחק על שקיפות של 20 אחוז בערך ומתחיל למחוק את הבחירה של מה שעשית וככה יצרת את השריטות האלה אבל כדי שיצא בדיוק כמו שעשיתי תלך לפילטר ואז בלור ותשים על מושיון בלור... אם אתה רוצה תוצאה יותר טובה תשכפל את השכבה, תמרח קצת עם כלי המריחה, ותמחק מה שצריך זה לא כזה קשה.. אה ושכחתי משו חשוב: אם אתה משכפל תעשה NOISE לשכבה הראשונה (זו שלפני השכבה ששכפלת) ותגדיר לפי איך שנראה לך ^^^ ![]() Last edited by ~@PegaSooS@~; 29-11-07 at 12:26.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לא יודע אני אישית לא הייתי שם את זה על שולחן עבודה צבעים לא משהו בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
מטושטש , לא אהבתי את הפונט של הקרדיט....
שילוב צבעים נחמד על הכל- 7/10 |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
בעיקרון יפה .. ניסתי לשים יצאו לי העיניים משהו שם מכאיב בעיניים
# 10 |
חסום
|
חח סבבה הצבע זה כבר עניין של טעם
וזה אמור להיות מטושטש יענו קסם כזה שיוצא מאיפשהו.. ומה הקטע הזה של הציונים.. Last edited by ~@PegaSooS@~; 29-11-07 at 15:20.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|