|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
גוגל מקבלת לאדנס פורומים ישראליים?
הגשתי בקשה אך גוגל דחתה את בקשתי היא טוענת כי ישנם קשי ניווט שונים באתר וציינה מספר סיבות שיכולות להיות שביגללם דחו..
אחד הסיבות נכון,צורך בהרשמה כדי ליצפות בתוכן הודעות.. הורדתי תמוד הזה הגשתי בקשה שנית,מה כדי לבצע כדי שיראשרו אותי 100%? אני רוצה לציין שהפורום לא מכיל תכנים בלתי חוקיים למינהם תוכנות משחקים ומוזיקה שכרוכה בעלות.. אודה לכם אם תענו לי, שבת שלום ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מה שאר הסיבות?
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
כן..
יש איזה חוק ספציפי שהם מקבלים פורומים עם כמות מסויימת של כניסות.. זאת אומרת אם הפורום לא פעיל? הם לא ציינו סיבה כזו רק הרבה אמרו לי שהם לא מקבלים פורומים לא פעילים.. לפי מה שאני יודע בחוקים כתוב שהם מקבלים אתר עם לפחות שישה דפים.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא קשור לכמויות הכניסות , זה קשור אבל במידה קטנה.
אתה צריך שאורחים יוכלו לצפות בפורום [כמו שגוגל פירטו] אם יש לך מוד שלדוגמא מסתיר את תוכן הדיון אזז תוריד אותו . וד"א לשאלה אז כן , הפורום שלי ושל 2 שותפים שלי נמצא בתוכנית של גוגל אדסנס. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
יש בזה משהו במה שאתה אומר,אכן הנושא הזה מוכר של הקלקות מופרזות לימנהם של אנשים אשר מנסים הפליל זה לא בעיה אחד שרוצה להפיל משתמש מאדנס יכול לעשות זאת בקלות..
תודה על התשובות מקווה שיקבלו אותי הפעם ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
היא מקבלת
תפתח את הפורומים לכולם |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
מצויין,
כאמור לא קשור לכמות הכניסות? ואני יכול להירשם זמנית עם תת דומייין או שחייבים שהחשבון הראשי יהיה עם דומיין? כאמור הסיבה היחידה שהוצגה היא קשי ניווט ומיתוך הסיבות האפשרויות של קשי ניווט היה צורך בהרשמה.. תודה.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|