![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
חיסור זמנים ב php בעיה
הקוד :
קוד:
<?php //$selectit = mysql_query("SELECT * FROM resultboard WHERE id=5"); //$select = mysql_fetch_array($selectit,MYSQL_ASSOC); $timegame = $select[time]; $curtime = new tTime(); $curtime->vTime = date("l:H:m"); $curtime->fInit(); $curtime->fCalculate(); $gametime = new tTime(); $gametime->vTime = $select["time"]; $gametime->fInit(); $gametime->fCalculate(); $datenow = $curtime->minu; $timegame = $gametime->minu; if ($datenow-$timegame >= 0 && $datenow-$timegame < 45) echo "מחצית ראשונה"; else if ($datenow-$timegame == 45 && $datenow-$timegame <= 60) echo "מחצית"; else if ($datenow-$timegame > 60 && $datenow-$timegame < 105) echo "מחצית שנייה"; else if ($datenow-$timegame >= 105) echo "הסתיים"; else echo "לא התחיל"; class tTime { var $vTime; var $day; var $hour; var $minu; function fInit(){ list($this->day,$this->hour,$this->minu) = explode(":",$this->vTime);} function fCalculate(){ $this->minu = $this->minu + ($this->hour + $this->day * 24) * 60;} } ?> אז הכנסתי לו נתון ש timegame זה 23:00:00 (מוגדר ב phpmyadmin על time) והשעה עכשיו 00:08:00 אז הוא לא מציג לי את ההפרש הנכון הוא צריך להציג שעה ו 8 דקות יענו 68 דקות והוא מציג לי מספר -30500 ובגלל זה ב if ים הוא לא מציג את המידע הדרוש הוא מציג את מה שקטן מ 0 שבגלל צריך להציג מה שגדול מ 60 ... מה הבעיה ? Last edited by Maccabi4ever; 13-11-07 at 00:13.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
לחיסור זמנים לפי מה שידוע לי אתה אמור להשתמש ב mktime
http://il2.php.net/mktime |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
תשמע .. זה הקוד
רק יש בעיה בו בעיה בחיבור או בחיסור או בכפל או בכל דבר אחר זה קוד נכון רק שיש בו בעיה הוא עושה איזה פעולה לא נכונה ה If נכון כי הוא מציג מה שהוא צריך להציג כי התוצאה של ההפחתה היא באמת מתחת ל 0 אז הוא מציג לא התחיל אז זאת אומרת שזאת בעיה בפעולות חשבון |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|