|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
כל כך מסכן המאבטח
![]() איבד שתי אצבעות ![]() |
![]() |
![]() |
# 12 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
לא מאמין שאוהד חולון זרק כשאחד שאוהד את הקבוצה הזאת ורק חיכה לרגע שהיא תחזור לליגה ואחד שמכיר את האוהדים שלה..
אני כמעט ובטוח שזה לא אוהד חולון זרק! נכון אוהדים של חולון פנאטים לא קטנים אבל הם אנשים טובים כולם שמאוד אוהבים את הקבוצה שלהם... ואמרת שזה נפל ליד ספספל של חולון איזה אינטרס יש לזרוק על הקבוצה שלך חומרי נפץ? קיצר ממש עצוב שדווקא בענף כל כך שקט ורגוע קוראים דברים כאלה... מקווה שיהיה טוב. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
Whatever
|
ציטוט:
החזיז לא נזרק ליד הספסל, אלא במגרש.
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 16 | ||
Авторитет
|
ציטוט:
הוא ידע שזה חזיז והוא אפילו סימן למנהל חברת האבטחה שהוא מטפל בזה, הוא רצה לקחת את זה ולא יודע מה לעשות עם זה.. אך הוא ידע שזה חזיז\רימון. הבנאדם הזה פשוט גיבור, אין היום הרבה אנשים כאלה, הוא הציל את השחקנים של חולון\ירושלים ועל כך הם צריכים להגיד לו תודה כל החיים.
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
ואיי מחריד :S
כל מקום אומרים משהוא אחר.. ב-YNET אמרו שהוא תפס את זה ב-ONE אמרו שהוא הרים את זה וזה התפוצץ לו ביד ב-SPORT5 יש סרטון על זה שהוא רץ עם זה ואז זה התפוצץ לו ליד הספסים שמה כל אחד משהוא אחר אבל הכי מזעזע זה ב-SPORT5 איך שהוא רץ ואז התפוצץ לו ביד :S אני לא משער מה יעשו |
![]() |
![]() |
# 18 | |
Whatever
|
ציטוט:
המאבטח לא ידע שזה חזיז, אלא חשב שזה גליל נייר או סתם נייר, הרים ולקח את איתו כדי לסלק את זה וזה התפוצץ כשהוא הגיע לספסל של הפועל חולון.
![]() |
# 19 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אבל האש שדלקה הייתה בצד השני ככה שהוא חשב שהחזיז כבוי. |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
צעיר בן 20, אוהד חולון הודה במעשה:
http://www.sport5.co.il/articles.asp...=27875&lang=HE ----- פשוט ביזיון מה שהולך פה בארץ. למאבטח הזה מגיע את כל הכבוד שבעולם, הוא הציל את 2 הקבוצות. אני ממש מרחם עליו - כל זה בגלל טמטום של אוהד מפגר.. אני מאחל לו החלמה מהירה מכל הלב...
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|