|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() אני יוצא עכשיו לבנק. תודה לכולם על התשובות העזרה והסבלנות ![]() ביי :]
![]() |
# 22 |
משתמש - היכל התהילה
|
בהצלחה
|
![]() |
![]() |
# 23 |
חסום
|
בהצלחה
![]() מכל האשכול הזה לא הבנתי כלום חח סתם ![]() אני מחכה שיהיה לי קצת יותר כסף מזומן איזה 600-700 שקל ולפתוח חשבון בנק אגב דוד אשמח לדעת מה היה בבנק,פרטים וכאלה.כמובן רק אם אתה רוצה. |
![]() |
![]() |
# 25 |
חסום
|
אבל שאין לך אותו זמין לידך והבנקט לא תמיד קרוב אז לא תמיד יש כוח ללכת ככה אתה שומר את הכסף בבנק
|
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר על
|
שמע , יש לי בעיה, אני מודה :]
יש לי בבית ספר קפיטריה ואני ? מכור לקולה :| הם לא מקבלים כ"א =]. איך היה בבנק? היה סבבה, ביום חמישי ב"ה אני אקבל את הדיירקט צעיר, חתמתי איזה 200 פעם :\ אבל חוץ מזה, היה אחלה ":].
# 28 |
חבר מתקדם
|
אני עשיתי את זה ואני דיי מרוצה D:
פתחתי חשבון ואחרי כמה חודשים התקשרו ואמרו לי לקחת מהסניף תכרטיס דירקט צעיר זה בדיוק כמו שאמרו לך ולקחתי אותו וזה אחלה דבר.. אני יכול להוציא כסף מהבנק ולקנות בחנויות עד סכום מסויים בכל קנייה... כמובן שאתה יכול גם להזמין דומיינים מLIVEDNS ודברים כאלה שזה אחלה רצח :] וכן חח איזה מגניב זה אתה חותם איזה 20 פעם ואמא שלך או אבא שלך גם... תהנה אחי ולא לבזבז תכסף כמו משוגע תלמד להתנהל כי זה ישפיע לך על החיים בעתיד!
# 29 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר מתקדם
|
בקטנה אחי! הדירקט דיי חמוד... אבל אין ספק שאני מאוד מאוד רוצה ישראכרט בין לאומי אבל זה יקרה עוד הרבה זמן אני רק בן 14 וחצי.. אבל ביינתים דירקט מספק אותי :]
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|