|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
בגיל 14 יש אפשרות לגהץ כל עוד רכשת את הכריט כרטיס "דיירקט צעיר".
# 2 | |
חבר על
|
ציטוט:
הוא עולה כסף?! כמה?
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
שאלה לא כ"כ קשורה:חייב תנועה בחשבון?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אני בערך מגיל 16 יכול "לגהץ" דרך כרטיס דיירקט צעיר אבל מה ברור שיש מגבלות,למשל אתה לא יכול בשום מצב ליכנס למינוס של אגורה,אתה לא יכול לבצע קנייה בתשלומים (כי תשלומים זה כמו יתחייבות),אתה יכול לבצע קנייה בגיהץ עד ל 400 ש"ח ביום!
החיוב יורד לך מחשבון הבנק עוד באותה השנייה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא חייב
ואני לא יודע מה זה הדיירקט צעיר הזה לי יש ישראכרט צעיר והוא כמו כל כרטיס אשראי רגיל והוא לא עלה לי (כניראה כי יש לי 16) ודרך אגבס ניכנסתי פעם למינוס בלי כוונה (טעות שלהם הייתה) אני יחפש את היום הזה באתר שלהם ויצלם לכם איזה מצחיק זה היה שראיתי את זה חח |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
מה עשו לך ?:P ויש גישה לחשבון דרך האינטרנט בפועלים גם לנערים? זה עולה תוספת?=\ תודה ומתנצל על השאלות :P אני אוהב להיות בטוח לפני שאני הולך נ.ב - יש אפשרות לבצע העברה בנקאית מחשבון לחשבון דרך הטלפון / אינטרנט ברגע שיש לי חשבון?
דוד בן דוד. Last edited by DavidBD; 12-11-07 at 15:22.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה חותם על טופס שתהייה לך גישה מהאינטרנט ויש כזה דבר "פועלים בטלפון" שאתה יכול להתקשרו לעשות שם כל מיני פעולות להעביר כסף מחשבון לחשבון בירור יתרה וכל הדברים האלה גם על זה צריך לחתום ואם אתה חותם תקפיד לחתום על טופס העברה לצד ג'! כי הפקיד לא נתן לי לחתום על זהו פיתאום אני רואה שאני לא יכול להעביר בטלפון וכל חצי שנה תצתרך לחתום מחדש על הטופס "פועלים בטלפון" והם לא עשו לי כלום מה הם יכולים לעשות? טעות שלהם הוצאתי יום אחד 50 שקל ואז נשארו לי 50 בבנק יום אחרי ניסיתי להוציא 100 והוציא ואז הכניסו אותי למינוס 50 שקל חחח היה להם כנריאה תקלה או משהו שזה נתן לי לעשות את זה |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
החתימה חייבת להיות אחידה? :] חח אם כן אני חייב להתאמן מסתובבות איזה 100 חתימות שונות שלי בארץ ובעולם XD
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
50+- שנתי.
במקום כל הדיבורים האלה כדאי שתכנס לאתר של בנק הפועלים הכל רשום, לא הבנת? תתקשר יסבירו לך.
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
ואם לא באלך לענות אז תודה, לא צריך. בכ"מ, תודה על כל התשובות.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|