|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
מחפש קורס/לימוד לתיחזוק שרתים(בתחום הוסטינג).
אני חושב שזה מתאים לכאן יותר, אם זה לא המקום תעבירו בבקשה.
אוקיי, אני מחפש קורס ללימוד תחיזוק שרתים ולימוד בעומק על תחום ההוסטינג. אני גר באיזור המרכז, בעיר בת-ים, ואני בן 16+ ובעל תעודת זהות. *אין לי בעיה להירשם למכללה של בני גילי לנושא או משהו בערי המרכז. תמליצו לי בבקשה על מכללה או משהו שאני יכול לעבור בו איזה קורס שאני ילמד לתחזק שרתים. *אגב יעזור לי גם אם תגידו לי איך למדתם לתחזק שרתים(כמובן שאני פונה בפנייה זו למתחזקים שבינכם). תודה ויום טוב, דניאל. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
יש לך 19 אלף ש"ח נזילים?
# 3 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אין דבר כזה "קורס תחזוק שרתים".
תלמד מערכות הפעלה בקורסים מקצועיים ומשם תלמד תוכנות ומערכות שעוסקות באיחסון אתרים. וחבל לך על הזמן, לא תמצא קורס רציני לגיל שלך.
# 5 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל זה לא פשוט כמו שזה נשמע, לקורסים המקצועיים אתה חייב לבוא עם ידע מסוים במחשבים ובאותו נושא ספציפית, על איך מערכת הפעלה עובדת, מנהל משאבים וכו'. גם יש בלי סוף קורסים על מערכות הפעלה, אחד לא ייתן לך כלום וגם לא שניים, צריך ניסיון בסופו של דבר. אם אתה מתכוון ל"תחזוקים" של להתקין שרת WEB אז אל תלך בכלל לקורס כזה, חבל על הזמן ועל הכסף.
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
ללמוד לבד.
תלמד קצת על מערכות הפעלה באופן כללי, איך הן מקצות ומנצלות משאבים. הכל באופן כללי. אח"כ תתחיל ללמוד יותר ספציפית, אם זה WIN או UNIX. תתקין על מחשב נפרד ותתחיל לשחק, הייתי מציע לך להתחיל דווקא עם WIN שאולי נראת פשוטה והכל אבל אתה רק תתפלא כמה עמוקה המערכת. בשלב כזה לא שווה בכלל ללכת לקורסים לדעתי. אם אתה רוצה, יש קורסים שמכוונים לתואר אדמין של מייקרוסופט, יש הרבה מסלולים כאלו. אבל שוב, הקורסים האלו לרוב לאנשים שרוצים להשתלב בתעשיה ולעבוד במשרה מלאה. בגיל שלך אין משהו מתאים וגם מה שיש, אתה לא צריך את זה כי לא תעבוד בזה עכשיו.
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תתחיל קודם כל ללמוד את המערכת WINDOWS \ LINUX
כמו כן אני ממליץ על ידע מוקדם בPHP . לאחר מכן תלמד תכנות וכו' [יותר לעומק במחשבים] |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|