![]() |
# 1 |
מ.תיכנות
|
[מתועד] חיתוך אתר
ערב טוב,
החלטתי להרחיב קצת את תיק העבודות שלי מבחינת עבודות חיתוך, אז ביקשתי מגל שפריר עיצוב כלשהו, לאחר מכן, התחלתי לעבוד ותיעדתי הכל בסירטון ווידאו. קישור לחיתוך: לחץ כאן קישור לווידאו: לחץ כאן משך העבודה: 73 דק', לאחר שינוי מהירות הווידאו ל500%, סה"כ 14 דק' של צפייה. כמו כן, העיצוב תיקני Xhtml1.0 Strict & Css2.0 ונראה טוב בכל הדפדפנים. למעוניינים בעיצוב ובחיתוך, נא ליצור קשר איתי דרך אחד הפרטים בתיק העבודות שלי (קישור למטה). אשמח לקבל חוות דעת, בתודה, טל. Last edited by WebProject; 10-11-07 at 20:51.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
יפה מאוד טל
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
כל הכבוד לך, יעזור כאן להרבה אנשים אני מניח.
אני אצפה בזה יותר מאוחר ![]() ואם אפשר, הייתי שמח לקבל הורדה של קובץ הוידיאו הזה. תודה רבה. Last edited by Tom_l; 10-11-07 at 20:13.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
מצויין
קצת מהיר מדי והייתה צריך להכניס איזה הסבר בכתב בכל חלק שאתה עובר... תודה |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
במהירות שזה מוצג זה לא ממש עוזר אהבתי את העבודה שלך די מקצועית!
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
אני עכשיו צופה בזה, ואי אפשר להבין כלום, פשוט כלום.
נשמח אם תוכל להוריד את המהירות, ואם אפשר גם לינק להורדת הקובץ וידיאו הזה בבקשה, תודה רבה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי
|
באיזה תוכנה הוכן התעוד?
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
Camtasia Studio
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
ואוו מדהים תיעוד נחמד
עבודה חלקה וטובה קידוד מעולה חיתוך גם מעולה +- נשמע מקודד מקצועי ביותר ;-) בהצלחה! זה יכול לעזור למקודדים המתחילים שרוצים גם ללמוד לקודד טוב אז אתה יכול להכניס הסברים ולהוריד קצת תמהירות זה יכול באמת לעזור להם... |
![]() |
![]() |
# 10 |
מ.תיכנות
|
אני מוריד את המהירות ל250% אבל זה יקח לפחות 20 דק' - חצי שעה.
בעוד כשעה (כשיסיים להעלות) תוכלו להכנס לאותו קובץ, הסרט גודל מ14 דק' ל 24 דק'. Last edited by WebProject; 10-11-07 at 22:16.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|