![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[עזרה] בקשר לDA בשרת ייעודי
אם אני מוכר למישהו שרת אחסון , יש דרך למכור גם דומיין?
שאלה שנייה : אם אני עושה נגיד חודש אחד אצל 012 , בודק איך אצלהם ועובר לבזק ( 014 ) , ויש לי לקוח עם דומיין לא מאצלי , איך אני מעביר את הדומיין? ואם הודמיין מאצלי , איך אני מעביר את הדומיין? Last edited by SlideR; 06-11-07 at 00:18.. |
![]() |
# 2 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
דבר ראשון לא מבינים אותך
דבר שני עם אתה רוצה למכור איחסון אתה צריך בישביל זה שרת יעודי או רסילר משרת יעודי בישיבל למכור דומיינים ישראלים אתה צריך להזמין מהספקית livedns או מהאיגוד האינטרנט isoc דומיין עולמי עולה היום בסביבות ה80/90 בקשר לשאלה השניה עם קנית/השכרת שרת בארון בחוות שרתים 012 ואתה מעוניין לעבור אתה מעביר את השרת שלך ל014 אחרי שאתה מעביר הדומיין שלך צריך לצור לו DNS חדש בישביל שכלה דומיינים של הלקוחות אשר מאוחסנים עליך יעבדו מבין?
חבר מתקדם
|
על השאלה הראשונה ענית , אבל על השניה לא ממש.
אני לא עומד למכור דומיינים ככל הנראה , אז אם הדומיינים לא יהיו מאצלי , אלא רק האחסון. איך אנימעביר את הDNS הזה? או שזה נוצר לבד? |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אתה מתכוון דומיינים של לקוחות שקנו ממך?
חבר בקהילה
|
לדעתי הוא מתכוון איך יוצרים שרתי DNS
|
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אני לא יודע מה זה DNS , הסבר על זה גם יוכל לעזור לי.
אבל שמעו , נגיד מישהו בא , קנה אצלי אחסון והיה לו כבר דומיין מחברה אחרת. אז איך אני מעביר את הודמיין מהחברה ההיא , לשרת הייעודי החדש שאני אקנה מ014? |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
תשובה לשאלה הראשונה:
אין כזה דבר לפתוח חשבון ודומיין. אפה פותח חשבון קונה לו דומיין מחברת רישום דומיינים ולכל דומיין יש דבר שנקרא הגדרת DNS - Domain Name System (אתה מוזמן לקרוא עוד על DNS ב: http://he.wikipedia.org/wiki/Domain_Name_System) ומפנה את ה DNS לשרת אחסון עליו נמצא החשבון ובפתיחת החשבון אתה מגדיר בסעיף Domain את שם הדומיין לדוגמה: domain.com. לשאלה השניה: כמו השאלה הראשונה, לצורך העברת דומיין עליך לשנות את השרתי DNS לשרתי DNS המעודכנים של אותו שרת עליו נמצא האתר. בקצרה על DNS ופשטות: לכל דומיין יש סטנדרט של 2 שרתי DNS וזה בדר"כ מורכב מ ns1 ו- ns2.. זה בעצם כתובות אייפי שנמצאות על השרת שתפקידם לנהל את הדומיינים. תחשוב על זה ככה, אם לא היו שרתי DNS, איך הדומיין היה "יודע" היכן האתר מאוחסן? נעול.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|