![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
גודל תא רנדומלי,
שלום לכולם,
בניתי טבלה כזאת: http://www.siz.co.il/up/25dmjuy2mimn.jpg עכשיו בלוק 3, כל הזמן זז רנדומלית לפי התוכן ששמים לו, הגובה שלו גדל/ קטן. בלוק 4 זז בעקבותיו, אם הוא קטן אז הוא עולה איתו למעלה ואז נוצר בתחתית העמוד באמצע רווח או להפך שהוא מותח את העמוד. עכשיו השאלה שלי, איך ניתן לעשות שבלוק 4 יהיה דינאמי? זאת אומרת שבלוק 3 קטן אז בלוק 4 גדל וסוגר תרווח שיווצר ולהפך. ניסיתי לעשות לו 100% אך ללא הצלחה. תודה רבה רבה למי שיעזור לי ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אולי אם תראה קוד נוכל לעזור לך..
# 3 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
הגודל הרנדומלי של הבלוק השלישי ניקבע בצד שרת(PHP?)
אם כן, אז מה הבעיה לקחת את המשתנה שמכיל את הגודל, ולקחת את הגובה של הבלוק שמתחת ללוגו)הגודל הרגיל) ולחסר ממנו את הגובה של הבלוק השלישי? ואם זה לא ככה, אז אתה יכול לעשות את זה ב JS, אחרי שהגובה של הבלוק השלישי נקבע, ע"י מטודה מובנת בJS, אתה לוקח את הגובה של הבלוק השלישי, ומחסר אותו מהגובה הרגיל של הבלוק התחתון(מתחת ללוגו, או יותר נכון הגובה של בלוק 2), והתוצאה היא הגובה של בלוק 4. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
אולי להגדיר גודל לטבלה אבל לא לתא הדינאמי, וככה הוא משתנה בהתאם לגודל התא ולגודל המקסימלי ...
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
לפי מה שהבנתי זה לא בדיוק רנדומלי..אלה שזה שונה מעמוד לעמוד.. ואתה פשוט רוצה שבלוק 4 יעטוף אותו תמיד נכון?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
תודה על כל התגובות,
אין לי מושג מה הגודל של הבלוק כי הוא כל פעם משתנה הכל לפי הטקסט שמכניסים לו, בלוק 4 צריך להמתח תמיד ככה שלא יהיה רווח למטה. בבבקשה עוד תגובות... |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
בלוק 4 אתה רק יוצר אותו לא נותן לו ערכים ובלוק 3 יקבל את הערכים מהמשתמש... |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
אל תיתן ל4 ערכים, כל הקטע שהערכים ישלימו את הטבלה
ושחכתי לציין שאם לא תיתן ערך לטבלה כולה \ ערך רוחב ל3 או 4 הם ייצאו לך מעוכים :O |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|