|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
# 32 |
Permanently Banned
|
קניתי מהם כרטיס מסך , אין שום בעיות.
פשוט אם אתה קונה תקנה מהחנות , אל תעשה משלוחים כי הארגון אצלהם ממש לא משהו , משלוח מתעקב בד"כ ולא תמיד מגיע מה שהזמנת. בקיצור , החברה סבבה .. פשוט אל תתן להם את הכסף אם המוצר לא ביד שלך (גם אם זה אומר להפסיד משלוח חינם) |
![]() |
# 33 |
חבר בקהילה
|
לי יש מחשב שלהם כבר הרבה שנים ולא עשה שום בעיות (טפו טפו טפו) עד עכשיו
מומלצים
אופיר צ'קון מנהל חברת האחסון Web-il.Co.il. פתרונות אינטרנט מתקדמים: שירותי אחסון, דומיינים, ריסיילינג ובנייה ופיתוח אתרים. אימייל: ofirchakon@gmail.com אתר: http://www.Web-il.co.il/ Last edited by Ofir|Execute.co.il; 05-11-07 at 11:41.. |
![]() |
# 34 |
חבר מתקדם
|
אף לקוח לא יכול לדעת בוודאות שהחלקים שלו מחודשים.
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מה שבמקרה הזה זה רק שמועות, אין לאף אחד הוכחה לכך שהם מוכרים חלקים מחודשים, זוהי סתם שמועה שעוברת מאוזן לאוזן. אני אישית לא בעד אייבורי או משהו, אבל אני חושב שלהכפיש שם של חברה ללא כל בסיס זה ממש לא במקום. ולא תמיד כשמתקלקל המחשב זה בגלל שהחלקים מחודשים, אין קשר בין השניים.
# 36 |
הוסטסניון
|
אני לא בא להגן על האיבורי, אבל תנו לי כתבה אחת (מוואלה/נענע איפה שבא לכם.) שאומרת שחלקים משומשים/מחודשים,
עד עכשיו יש רק את ההודעות בפורומים, לכל חברה יש לקוחות ממורמרים, חוץ מזה שלדעתי הכל באמת סיפור שהתחיל מאיזה פורום ומאז כולם נדבקו בו. ד"א הם טיפלו לי במחשב עד עכשיו בחינם,מחשב שאני מרוצה ממנו. |
![]() |
# 37 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
http://finance.walla.co.il/?w=/130/1034895 אך עדיין, אין בה שום זכר לחלקים מחודשים (אולי ברמזים ובדרכים עקיפות).
# 38 |
חבר בקהילה
|
תודה לכולם על התגובות
![]() בסוף לא הלכתי על אייבורי.. קניתי מחנות מקומית מחשב דיי רציני שהרכבתי לו מפרט לבד במקום להסתמך על אייבורי (אגב, הייתי נוכח בכל ההרכבה של המחשב, הכל נפתח מאריזות מקוריות אטומות שאני בדקתי בשבע עיניים.. לפחות הטכנאי היה נחמד חחחח) אשמח אם מנהל ינעל את הנושא.. ושוב תודה רבה על כל התגובות ![]()
# 39 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
והנה נאי אספר לכם את הסיפור: אבא שלי, שמנהל משרד עצמאי, קנה מהם שלושה מחשבים, עכישו AutoCAD תוכנה של אדריכלים דורשת לעצמה מחשב משלה, ממש ככה, כדיש התוכנה תרוץ חלק היא צריכה מחשב משלה. אבא שלי קנה משם 3 מחשבים לזה, כולם הלכו קפות תוך חודש. אבא דשלי נכנס וצעק, וגם זה לא עזר, חודש אחרי נשרפו שוב. המחשבים האלה שנועדו מראש בתיאום עםע הצוותש ל אייבורי, הלכו קפות, ככה כהולכים 15 אלף שקל, בחודשיים. בנוסף אני אספר לכם שהיו מספר נסיונות שלנו שוב פעם ללכת ולבדוק, הזמנו מחשב בתוור אנשים אחרים, פתחנו והפלא ופלא, החלקים כולם מאובקים ומחודשים. כשאומרים לי שהחלקים חדשים מול העיניים ואז אני מגלה שהם מחודשים זה כבר מרמה. אבל אני אשתוק, עד שיגיע חרם הצרכנים, יום אחד.
# 40 |
חבר וותיק
|
אל תקנה משם
חבר שלי קנה משם, 20 פעם הלך לתקן.
אולי זול יחסית אבל ממש לא איכותי. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|