|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
חיים שאתה אומר פעם למתי בדיוק אתה מתכוון?
כי פעם חוק חינוך לא היה כ"כ חובה,ילדים היו יוצאים כבר בכיתה ו' מחוץ למערכת החינוך והולכים לעבוד... גם פעם מערכת החינוך לא הייתה כזה להיט! וגם אני בעד השביתה הזו. אבל לא נראה לי שזה הכי יעזור,יכול להיות לטווח הקצר אבל לטווח האורך אני לא מאמין. ובנוגע לטיעון שלהם שהכיתות גדולות אני לא יודע לפחות ככה זה אצלי,כל השנים שאני לומד הכיתה הכי גדולה שבה הייתה זה 31 ילד,וזה היה בכיתה א' ,בכל זאר הכיתות היו נלחמים כדי להשיג תלמידים.... מכיתה ב' ועד ו' היינו בכיתה בין 21-25 ילד! בחטיבה זה גם כן היה ככה בכל כיתה בשכבה היו רק כ 25 ילד... אם הייתה כיתה חריגה זה היה 28 ילד לא יותר. ואגב גם עכשיו שאני בתיכון הכיתות לא כ"כ גדולות לא עובר את ה 30 ילד ואפילו לא מגיעות! וזה מהסיבה הפשוטה,שהאוכלוסייה (לפחות אצלנו) היא אוכלוסייה מבוגרת! ולכל אלה שחושבים שהמורים עובדים רק 8 חודשים ומרוויחים 12 חודשים אז זה בולשיט,נכון שהם כאילו עובדים רק 8 חודשים ומקבלים משכורת ל 12 חודשים,אבל חשוב לזכור שהם מגיעים הביתה יש להם לבדוק מבחנים,בחנים,להכין שיעור,ישיבות (פעם בחודש בערך) יש להם ישיבה שנמשכת עד הלילה... להיות מורה זה ממש עבודה מסביב השעון! |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|