|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שיפור אתר| שיפרתי כמה דברים באתר גרייב
בזמן האחרון שיפרתי כמה דברים באתר גרייב
הוספתי אפשרות לשליחת הודעות פרטיות, הוספה לחברים, הצגת הפוסט האחרון מהבלוג (נתמך בישראבלוג בלבד) אבקש ביקורת על התוספות החדשות והאתר בכלליות (: למי שרוצה הסבר על האתר, האתר הוא מין אתר קהילתי לאנשים שמקשיבים לרוק בעיקר, כל אחד יכול להרשם ולערוך את הפורפיל שלו, להעלות תמונות וכו'.. www.thegrave.net תודה.
מתאורר / יצא בחוץ
|
הנושא ממש טוב, המערכת בנוייה טוב.
הקטע הוא העיצוב, העיצוב רובו נבנה בHTML והחלק של ה"פוטושופ" מכוער עוד יותר. מצטער, זאת ביקורת בונה. ממליץ לכם על שיפור עיצוב בשביל יותר כניסות. |
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
מה זה "מכוער" פשוט תגיד שזה לא לטעמך, אני אישית אהבתי מאוד ואין לי הצעות לשיפור. |
|
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נחמד מאוד...
הייתי ממליץ לשנות את הצבע הירוק הוא פחות מתאים שם.. |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
רשמתי שהחלק של הפוטושופ מכוער יותר מהחלק של הHTML בעיצוב. לא רשמתי האתר "מכוער" ועוד תגובות מסוג זה. |
|
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
תשמע אפי, זה נרהא יותר כמו אתר לאנשים שמאזינים לDeath Metal ולגוטים. בליי לפגוע, הרעיון מעולה, הביצוע מבהיל ומחשיד אנשים.
חבר וותיק
|
|
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
זה ממש לא קשור לסוג האנשים , אני שומע דת' מטאל ואני מציע לשפר את העיצוב.
זה נראה כמו אתר של ילדים קטנים (בלי להעליב). חוץ מהעיצוב הכל נראה נחמד , רק הערה קטנה נוספת. "בשביל כרטיסים וכאלה תכנסו לmetalist.co.il, ותחפשו את מספר הטלפון של היחצן הקרוב לביתכם." אתה יכול להעלות את הפליירים של המסיבות והאירועים לאתר שלך במקום להפנות אנשים למטאליסט. |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
רעיון מאוד יפה התחלה טוב רק תתן לאתר יותר מבנה כלומר תעבוד על העיצוה האתר אמור ליהיות אפל אבל הרקע השחור הוא TOO MUCH.
סה"כ יש פוטנציאל.. בהצלחה בהמשך |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|