|
![]() |
# 1 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
תודה רבה לכולם.
![]() ציטוט:
באג - תוכל להרחיב? אני משתמש בFF3 באופן שוטף ולא נתקלתי בבעיה. הצעות - המקום זה אפשר לשנות בהתאם לבעל האתר, המנהלים - לא נראה לי קריטי ![]() לא, לא חינמי - אם תרצה לשמוע מידע דבר בפרטי או במסנג'ר (כמו האימייל הראשון שלי). טל - מערכת טמפלטים קיימת, רק צריך לממש כקוד. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() איך בדיוק משתמשים במודולים? Last edited by Kfir.G; 01-11-07 at 22:50.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אה כן, יש רשימת תגים מותרים וזה לא אחד מהם. אל תשתמש בHTML, הוא לא מאופשר במלואו בדמו.
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() בחלק של הסטטיסטיקות לא העמוד הנכון בתפריט מסומן בכתום אלא תמיד "סטטיסטיקות - כללי" יהיה יותר נחמד אם בבאר תיתן לשלוט בטקסט כמו בעריכת עמודים וגם תאפשר לשים תמונת רקע יש שגיאת אבטחה חמורה בחלק של ההרשאות מנהלים - מנהל רגיל יכול לפתוח מנהל ראשי! מסתבר שלא חסמת HTML כמו שצריך אחרי הכל ![]() http://v3.wars.co.il/demo/index.php?pageID=4 Last edited by Kfir.G; 01-11-07 at 23:06.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
השני מיותר ומאופשר בטמפלט (דרך הFTP אבל זה מאוד ידידותי). השלישי - האמנם? משתמש הדמו קיבל הרשאות מנהל אתר. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
- להגביל את האורך של שם העמוד - להגביל את הכמות של הדברים שניתן להכניס לבאר \ לפצל למספר שורות - כשהtinyMCE מכניס לך תגים תוודא שבתג style שלהם יש באמת רק דברים שאתה יכול להכניס לשם (כמו לדוגמה שהכנסתי טקסט גדול מידי וזה שבר את מבנה האתר) עריכה: בקשר למנהלים לדעתי בכל מקרה כדי לעשות שרק המנהל הראשי יכול להוסיף מנהלים ![]() מחר אני אמשיך לחפש בשבילך עוד באגים במערכת ![]() יום טוב כפיר |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|