|
![]() |
# 1 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ובכל עבודה יש הפסקות. ציטוט:
![]()
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בודקים מבחנים? מכינים לתלמידים עבודות ש.ב? - רוב המורים שאני מכיר נותנים את השאלות ש.ב ממש על המקום, או מציינים מה לקרוא בספר\אילו שאלות לענות שם וכו'.. זה לא סיפור. זהו. הם לא מכינים תוכנית לימודים כי אותה תוכנית חוזרת על עצמה שוב ושוב במשך שנים רבות כך שזה לא משהו שתופס זמן רב מעבודתם כי הם עושים את זה פעם אחת בכמה שנים במקרה הרע.
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אז בוא אגלה לך משהו חדש, אמא שלי מפקחת על בתי הספר היסודיים בירושלים, היא בעבר היתה גם מורה. אני זוכר -טוב מאוד- איזה קשה זה היה לה להיות מורה. תלמידים מתקשים, צריך לשבת איתם לאחר הלימודים. טלפונים להורים. להכין תוכנית לימודים. מיפויים. השתלמויות. ועוד מלא דברים, המורים לא רק עובדים עם ההורים והתלמידים, אלא גם עם המפקחים. אתה יודע איזה קשה איזה שיש לך 12 תלמידים מתקשים בכיתה? אמא שלי היתה באה גמורה לבית, אפילו שזה היה ב3 בצהריים. אז נכון, יש את המורות שיודעות להיכנס לבית ספר -> חדר מורים -> כוס קפה -> כיתה -> צלצול -> הביתה. אבל מורה שמכבד את עצמו ממש לא ככה. ובתור מפקחת - זה עוד יותר קשה.
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
המחנכת שלי לא מתביישת להתקשר 7 פעמים רק כדי להודיע לי שוב ושוב לבוא לביצפר בזמן השביתה וליידע אותי אילו שיעורים יש ואילו אין. ומתי כן מתי לא (וזה מעבר למה שהיא צריכה לעשות). אבל כמות נכבדת מהמורים לא עושים כלום כדי ללמד ולהעביר את השיעור... הם מרוויחים כסף על כלום ![]() כמה משלמים למורים לשעה? 25 שקל לשעה בערך? עם וותק זה 30 שקל לשעה? אז אם היו משלמים להם 50 שקל לשעה, אבל לא היו משלמים להם על חגים וחופש גדול ושבתון - זה היה יותר גרוע להם.. אז מה הם רוצים?
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
חופש גדול - המורים עובדים, התלמידים לא לומדים.
![]() |
# 6 | |||
חבר על
|
ציטוט:
![]() וכמו שכבר אמרתי, אין אפשרות למדוד שכר מורה לפי הצלחתם של הילדים, אין אפשרות שמורה יצליח בכל התלמידים בכל הכיתות שלו זה לא עובד ככה, כל תלמיד פועל באופן שונה מתייחס למיקצוע מסוים באופן שונה. אני מכניס לציטוט הזה גם את כל התאוריה שלך על ה"חופשות שלהם" חגים וכאלה. קודם כל מורה עובד הרבה יותר מעובד רגיל שעובד משך יום ממוצע במשק. ואני מחשיב בזה את העבודה מהבית שלא כולל תשלום. ציטוט:
בחנים? לכתוב את המבחנים? להכין את השיעור של מחר לכל הכיתות? אם היית רואה מורה במשך הזמן היית רואה שמה שהוא עושה זה פי שמונה ממה שתפקידים אחרים עובדים במשך זמן העבודה ובמשך הזמן הזה בלבד! ולגבי שנת שבתון, סתם שתדע מורה מקבל שנת שבתון אחת לשבע שנים.למה? כי עבודת הוראה דורשת אקסטרה זמן שעליו המורה לא מקבל תשלום, בנוסף לאופן העבודה ומול מי עובדים. ציטוט:
![]() תנסה להיצמד לעובדות ידידי, לנסות לראות למה שובתים. ותנסה לראות מה תשיג אם תעלה שכרם של המורים... נראה לך שהמורה תשקיע את כל כולה במשך למעל 30 שנה ותרוויח בקושי 6 אלף לחודש? מה היא מזכירה מחורבנת? *מדובר גם על מורים ממין זכר.
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() אני אפסיק להגיב פה כי אין טעם - אתה תשאר בשלך ואני בשלי. והמורים לא מלמדים 8 שעות ביום...
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|