|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[הכרזה]פתיחתה של חברת Line-Serv.com
שלום,אני טל,מנהל חברת ליין-סרב,נעים מאוד מקווה להצליח פה
וזאת פתיחתה הרשמית של חברת ליין-סרב בפורום זה! חברת ליין סרב מוכרת ריסלרים,שרתי משחק,רדיו ואיחסוני אתרים! 24 שעות תמיכה,השרתים נבדקים כל שעה עגולה,תמיכה מלאה בכל השירותים! בלי עבודות בעיניים!!! שרתים ללא פינגים,עובדים חלק,ועובדים על השרתים הכי טובים! אתר החברה: www.Line-Serv.com ------------------------------------------------- מחירים: ריסלרים אחסון: ריסלר בסיסית: שטח אחסון: 3 GB תעבורה חודשית: 300 GB כל השאר ללא הגבלה!! מחיר: 40 שקלים ריסלר מתקדמת: שטח אחסון: 5 GB תעבורה חודשית: 500 GB כל השאר ללא הגבלה!! מחיר: 70 שקלים ריסלר עסקי שטח אחסון: 7 GB תעבורה חודשית: 700 GB כל השאר ללא הגבלה!! מחיר: 90 כמובן שיש אפשרות להתאמה אישית. שרתי קאנטר: 10 אנשים : 55 שקל 12 אנשים : 65 שקל 14 אנשים : 75 שקל 16 אנשים : 85 שקל כל השרתים מגיעים עם המודים הבאים: admin-mod,web-mod,meta-mod, amx- hookmod,headshot-mod, ו stats-mod . כמובן שיש אפשרות לקנות עם השרתים מודים שהם לא בסיסיים. ------------------------------------------------- שרתי רדיו: 50 מאזינים : 30 שקל 80 מאזינים : 50 שקל 100 מאזינים : 60 שקל 200 מאזינים : 70 שקל 300 מאזינים : 75 שקל 400 מאזינים: 80 שקל 500 מאזינים : 85 שקל עם כל שרת רדיו מקבלים בוט שידור ופאנל ניהול (DA) וגישות FTP . ------------------------------------------------- איחסון אתרים: חבילה קטנה: 20 שקל 250 MB 30 GB תעבורה חודשית פאנל ניהול גישת FTP ועוד..(לפרטים נוספים כנסו לאתרינו) חבילה בינונית: 40 שקל 500 MB 60 GB תעבורה חודשית פאנל ניהול גישת FTP ועוד..(לפרטים נוספים כנסו לאתרינו) חבילה מקצועית: 55 שקל 750 MB 90 GB תעבורה חודשית פאנל ניהול גישת FTP ועוד..(לפרטים נוספים כנסו לאתרינו) כמובן עסק זה רשום ומספק קבלות. להזמנות או לשאלות: icq - 475943227 MSN - tal@line-serv.com בברכה מנהל חברת ליין-סרב,טל Last edited by Tal`s; 01-11-07 at 00:33.. |
![]() |
# 2 |
אקס מנהל
|
הודעתך נערכה, מכירה של גרסאות 2.1 בתוכנת הונטרילו אינה חוקית.
|
![]() |
# 3 |
חבר על
|
למה אין מחירים לרייסלר?
טוב הסתכלתי קצת עיצוב נחמד ביותר, אחלה מחירים, האתר עולה לי קצת לאט. הרבה בהצלחה עריכה: דף רייסלרים לא עובד, דף יצירת קשר לא עובד, צאט לא עובד... |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אוקי,מצטער
להבא אני ידע. עריכה: מחירי הריסלרים הוספו בקשר לדף של הריסלרים הוא עדיין בבניה הוא יעלה מחר,מחר אנחנו יושבים ומתקנים מה שצריך באתר! Last edited by Tal`s; 01-11-07 at 00:35.. |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אוקיי, המחירים זולים מאוד.
מומלץ לפתוח אתר שהוא מושלם. אגב הקישור לאתר של החברה לא יצא לך טוב, תלחץ עליו ותראה |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
מזל טוב על הפתיחה של העסק.
שיהיה לכם בהצלחה . כמה מהתמונות באתר לא עבדו לי ( בחלק העליון ). בהצלחה בהמשך הדרך!
אחראי פורום
|
לא מבין ממש למה אתם מתחייבים...
מצד אחד 24 שעות, מצד שני באתר "רוב שעות היממה" מצד שלישי באתר יש לכם זמנים מוקצבים...בקיצור תחליטו ואל תשלו את הלקוחות... סתם לקטע? טלפנתי כרגע לכל הטלפונים באתר...אין מענה באף אחד מהם (איסיקיו לא מספיק לדעתי...). המשך יום נעים.
חבר וותיק
|
טל.. אני נורא שמח שעלה העיצוב החדש, מאחל הרבה בהצלחה!
ודבר איתי לפעמים, אל תזניח! שוב, המון בהצלחה! סיון.
מתאורר / יצא בחוץ
|
בהצלחה.
מחירים טובים, מקווה כי התמיכה טובה ואיכותית. |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
בהצלחה, נראה טוב.
נוצר קשר. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |