|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 241 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם וכאשר אתה עסק רשום במע"מ אתה צריך להשיג להנהלת הגבוה של הפורום את מסמכי הרישום שלך, כדי שיכניסו אותך לקבוצת המשתמשים "עסקים רשומים ומורשים כאן בהוסטס - בצבע סגול" . ורק לאחר מכן, תוכל לבקש לשנות כינוי של עסק . אם אתה לא עסק רשום במע"מ, לא תוכן לשנות כינוי של עסק . אם אתה עובד תחת עסק : אם בעל החברה מודע להצטרפותך . הם צריכים לבקש מהנהלת הגבוה להכניס אותך לחוזה תחת חברתם . ורק לאחר שתהפוך לסגול, תוכל לבקש לשנות כינוי של עסק ! בהצלחה . |
|
![]() |
# 242 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
תהנו. (:
קריאה של כמה שורות..הוא דבר פשוט, אם אתה לא מתאמץ לעשות זאת, אני לא אתאמץ להסביר לך למה הכינוי שלך לא שונה. מעניין מאוד שאתה לא יודע על "המתכונת החדשה" והמדיניות של הכינויים הכוללת בה. הכינוי תפוס. שלח אל הנהלת הפורום ולתומר א.פורום (ארבעתנו: Tomer ,Alm, TelecarT, Kel) את ההודעה שלך בה.פ, מבטיח לך שהנושא יבדק ותקבל תשובה. |
![]() |
# 243 |
חבר וותיק
|
אשמח עם תחזירו לי את השם ל.. Tal | Line-Serv.com
|
![]() |
# 244 |
אחראי פורום
|
בקשה לשינוי כינוי:
מ-Tom_l ל-HeroMan |
![]() |
# 245 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בקשת שינוי ניק בדחיפות,
SUT.co.il , תודה. |
![]() |
# 246 |
חבר על
|
אבקש לשנות את כינויי ל "Gix-Line Serv".
תודה רבה. אגב ניתן לשאול את אלמוג שיש אישור מבעל החברה. |
![]() |
# 247 |
חבר בקהילה
|
אני ישמח אם תשנו לי את הכינוי ל
Tomer|Scan.Co.IL תודה מראש. |
![]() |
# 248 |
חבר חדש
|
אבקש להחליף את הכינוי ל "Tom | NewServ.co.il"
תודה. |
![]() |
# 249 |
חבר חדש
|
אבקש לשנות את הכינוי ל JSC
|
![]() |
# 250 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם בעל החברה, במקרה הזה דניס ולירן באמת מודעים להצטרפותך .
הם צריכים לבקש לההנהלת הגבוה להכניס אותך לחוזה תחת חברתם . ורק לאחר שתהפוך לסגול, תוכל לבקש לשנות כינוי של חברה ! בהצלחה . אם בעל החברה, במקרה הזה סיון באמת מודעים להצטרפותך . הם צריכים לבקש לההנהלת הגבוה להכניס אותך לחוזה תחת חברתם . ורק לאחר שתהפוך לסגול, תוכל לבקש לשנות כינוי של חברה ! בהצלחה . |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|