|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר בקהילה
|
השביתה לא קשורה לרצח.
זה שאנשים יוצאים לטייל בשביתה ויכולים לחיות בלי בית ספר ולהתחיל לעבוד זה לא קשור לכך שמישהו ייצא עם סכין וידקור מישהו... יש כאלה אנשים אחראים שמנצלים את הזמן שלהם לעבודה - להרוויח כסף... לעצמם... ויש כאלה שיוצאים כל יום החוצה ועושים שטויות... זה כבר לא קשור לשביתה - אם לא הייתה שביתה אז הם היו מבריזים או גם ככה יוצאים החוצה ... אני מסכים עם מי שמעלי - מה אם לא היית שביתה הוא היה אומר "וואלה מחר יש בית ספר... לא ניצא החוצה"? |
![]() |
![]() |
# 22 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
# 23 |
נשמה של הפורום
|
יהי זיכרו ברוך.
# 24 |
חבר בקהילה
|
מסכן
![]() תחשבו לרגע שאין מה לעשות ונגיד הוא היה עבריין .. אוקיי? נגיד ש.. תאמינו לי שהוא לא אהב את מה שהוא ! הוא לא אהב לריב מכות , הוא היה מעדיף לחיות חיים טובים , להסתובב עם בנות ועם חברים שלו ולא תמיד להסתובב עם ערסים ותמיד לבדוק אם יש מישהו מאחורי הגב שלו. מקווה שכל אחד יכבד את מותו ואת מה שהיה כי לא משנה מה.. הוא היה בנאדם כמו כל אחד מאיתנו. *** אגב! יום ראשון משחק של מכבי חיפה נגד ביתר ירושלים - תינתן דקת דומיה לזכרו ככל הנראה אני מקווה שכל אוהדי ביתר יכבדו את הדקה הזו ויעמדו כמו שצריך ולא יעשו בעיות רק בגלל שהוא היה במכבי חיפה. אני יהיה במשחק יום ראשון ביציע ג' .. נראה מה יהיה . ת.נ.צ.ב.ה יהי זכרו ברוך! |
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר וותיק
|
יהי זכרו ברוך.
כמו שאלטון ג'ון אמר: "And it seems to me, you lived your life like a candle in the wind"... בשביל כל דבר צריך להקריב, אז בשביל שבעתיד לא תהיינה שביתו ובשביל שבעתיד, כמו שאמרו יהיה חינוך נורמאלי, היה צריך להקריב... |
![]() |
![]() |
# 26 |
הוסטסניון
|
יהי זכרו ברוך, לצערי אני גר בהרצליה בשכונת שיכון ד' (מול נווה ישראל) ולא הכרתי אותו..
ת.נ.צ.ב.ה
# 27 |
הוסטסניון
|
יכול להיות שהשביתה קשורה למקרה הספציפי הזה, אבל מה קורה בחופשים, אין דקירות?
זה לא נכון להאשים את השביתה. יהי זכרו ברוך.
# 28 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
יש הרבה מקרים שאנשים שלא עשו כלום פשוט היו במקום הלא נכון בזמן הלא נכון ושילמו על זה בחיים שלהם |
|
![]() |
![]() |
# 29 |
הוסטסניון
|
יהי זכרו ברוך.
|
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר בקהילה