|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() שלום לכולם,
מה דעתכם על המחשב הנייד הבא (בלי להתחשב במחיר): Lenovo T61 Top Seller מעבד: Core 2 Duo T7300 מהירות מעבד: 2.0GHz זיכרון: 1024MB (1x1024MB) מהירות זיכרון: 667Mhz חריצי זיכרון פנויים: 1 חריצי זיכרון נגישים: 0 קיבולת זכרון מקסימלית: 3GB גודל דיסק: 160GB מהירות דיסק: 5400 rpm DVD Multi Burner מסך: WSXGA+ TFT 15.4" רזולוציה: 1680 1050x מודם 56K כרטיס רשת: Integrated Intel PRO/1000 Gigabit Ethernet Bluetooth WiFi 802.11 Intel 3945 כרטיס מסך: nVidia Quadro NVS 140M זיכרון כרטיס מסך: 128MB מערכת הפעלה: Windows XP Pro (Eng) משקל: 2.34 ק"ג סוללה: 6-cell Li-ION משך סוללה: 3.6 שע' תוספות מיוחדות: קורא טביעת אצבע הבעיות שלי 1. זיכרון RAM - האם לא נמוך, מה המינימום? 2. מערכת הפעלה - האם לא ללכת על VISTA? 3. רזולוציית מסך - האם לא נמוך מדי? 4. זיכרון כרטיס מסך - האם לא נמוך מדי? המחשב לא ישמש למשחקים, אבל לתכנות והפעלת יישומים רבים במקביל ולטווח עבודה של כמה שנים.
# 2 |
הוסטסניון
|
1. זיכרון RAM - מה המינימום? לא יודע, 1 גיגה לXP זה סבבה
2. מערכת הפעלה - האם לא ללכת על - לא, היא צורכת הרבה סוללהVISTA? 3. רזולוציית מסך - האם לא נמוך מדי? - מסך רחב, נראה סבבה 4. זיכרון כרטיס מסך - האם לא נמוך מדי? 128 זה נמוך, אולי לXP זה בסדר.. אבל ויסטה אתה לא יכול להריץ ככה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
ההצעה לא נראת לי משהו.
אבל המחשב סבבה.
# 4 |
חבר בקהילה
|
זה היה מחשב סבבה סבבה לפני שנה שנתיים
היום לדעתי אתה יכול ללכת על יותר מזה יש כבר 2GB RAM עם VISTA סוללה יותר חזקה עם 17" אבל 15" זה גם טוב הר דיסק סבבה כרטיס מסך לא מספיק אתה יכול להשיג גם 256 ואפילו יותר בלי תוספת מחיר משמעותית בקיצור בו נגיד ככה לXP זה מספיק אבל לדעתי אתה יכול ללכת על יותר טוב באותו מחיר שים לב אני מתיחס למחיר כי אתה יכול להשיג באתו מחיר לדעתי או קצת יותר מחשב הרבה יותר טוב טיפ: אל תהיה פזיז תבדוק מחירים תעשה השוואת מחירים ותחשוב מחשב נייד בא אחריך מה הדרישות שלך והתקציב שלך אני מעמין שבסביבות 4000 שקל אתה יכול להשיג יותר טוב |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
המחיר לא שיקול כאן.
רק הרכיבים. אז אני מבין - RAM, זכרון גראפי חייבים להגדיל ואם אפשר אז גם VISTA?
# 6 |
חבר בקהילה
|
בידיוק וסתם לדעתי אני הייתי הולך על חברה אחרת HP או dell בכל מקרה לי יש DELL אחלה מחשב ועם אתה קונה מהם יחד עם ויסטה אתה מקבל תמיכה לויסטה ישירות מהם
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=18168
אני הייתי לוקח את זה, או בודק עוד הצעות של DELL.
# 8 |
חבר בקהילה
|
ח'ברה - אני מקבל LENOVO .... לכן, נדרשות הערות רק למשפחה הזו ולמרחב האפשרויות הנתון.
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
1. כמו שאמרו ל XP זה יספיק, אבל לפי דעתי עוד 1gb לא יזיק .
2. לא, לבנתים XP יותר מומלץ . 3. אני לא מבין במסכים, ולכן אני לא רוצה להגיד לך סתם . 4. גם הזיכרון, וגם הכרטיס עצמו לא מי-יודע-מה . זו דעתי ![]() וכמו שאמרו כאן, המחשב הזה יותר מתאםי למחשב חדש לפני שנה שנתים, היום כבר לא שווה לקנות מחשב כזה . |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה מחשב חזק.
הכרטיס מסך שלו הרבה יותר חזק מכל האינטלים המובנים. בנוגע לרזולוציה זה יותר ממה שיש ברוב הניידים, ככה שזה מעולה. אם הוא צריך עוד זיכרון הוא ישתמש בזיכרון של המחשב, ובכל מקרה כדאי לך להוסיף לו זיכרון.
קו ישר, כי אפשר גם אחרת Last edited by בניה; 29-10-07 at 08:49.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|