|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
מעניין אני לא יודע מה איתכם אבל אני כבר שלוש חודשיים עם גוגל אדסנס ובכל חודש עשיתי מינימום 200$ ויותר וכל השלוש חודש קיבלתי את הכסף לחשבון הבנק.
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
חברים טובים שלי, סיפרו לי (אני מאמין שאין להם שום אינטרס לשקר לי...)
שהם לא רימו, ובכל זאת, החשבון שלהם נסגר. |
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואיך הם יכולים להעלות על זה? |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
אקס מנהל
|
אתה מדבר על גוגל כאילו שהם חברת הוסטינג ממוצעת בישראל..
הלו..... אנחנו מדברים על גוגל! אני קיבלתי את ה350$ שהגיעו לי בלי בעיות. בקיצור, מי שלא מרמה נשאר ומרוויח מגוגל. |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
איך שהוא יש לי הרגשה שהיא רוצה לחסוך לעצמה כסף.
אז ככה היא לוקחת מהמפרסמים כסף, על הפרסומות שנלחצו וככה היא מרוויחה 100%. כי היא לא נותנת לבעלי אתרים את הכסף.
# 17 |
מנהל ראשי
|
מה פסול בזה?
באמת היית רוצה שיכנסו לפרסומת שלך אנשים שלא מעוניינים להכנס למוצר שלך אלה רק לעשות "קופה קטנה" לבעל האתר שמפרסם אותך? אני בספק. איך הם יכולים לעלות על זה? איך הם יכולים לסרוק מליוני דפי אינטרנט ביום? יכולים, גוגל. המנטליות הישראלית משגעת אותי לפעמים, לא רק שאנחנו מנסים לדפוק את כל העולם ולעשות כסף על הגב שלו, אנחנו גם מתלוננים כשלא נותנים לנו לעשות את זה. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
מי שמעליי, מסכים.
גוגל הם חברה גדולה וותיקה ברשת. תאמינו לי, הם מרוויחים הרבה מהרשומים. כול סנט שאתם מקבלים, הם מקבלים הרבה הרבה יותר. אז למה להם לסגור את החשבונות סתם ככה?! לא. גוגל חכמים. מספיק שבנאדם לוחץ כול יום על פירסומת והם עולים עליך. לי סגרו את החשבון, ובצדק. אחי הגדול לחץ כול הזמן. (בתקווה לקבל גם כסף) דיברתי אחרי זה עם התמיכה, ולאחר חצי שנה בערך, הם החזירו לי את החשבון... (וזאת רק לאחר הרבה הוכחות שהבאתי) בקיצור.. מי שמרמה אלו רוב הנרשמים... |
![]() |
![]() |
# 20 |
Whatever
|
אז זהו... שלא. הרווחים של כל חשבון שנסגר מוחזרים למפרסמים.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|