![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה | אתרים למטרת קישורים
בזמן האחרון אני נתקלת בהרבה אנשים שמבקשים ממני להחליף קישורים איתם.
הם מציעים לי קישורים מאתרים שברור שלא נעשו עבור הגולשים, אפילו אם יש בהם טקסט ועיצוב. הכנתי אתר לדוגמא כדי שאני אוכל לשאול כמה שאלות אתר פנויים פנויות במידה ואני גם רוצה לפתוח אתר למטרת קישורים: 1. זה "חוקי" מבחינת גוגל? 2. פרסומות של גוגל מורידות את הדירוג? 3. כתובת של תיקיה על שרת של אתר אחר, בלי דומיין נפרד מורידה את הדירוג? כמו בדוגמה - www.domain.com/anothername 4. לאתרים אחרים משתלם להחליף איתי קישורים? (במידה והאתר כן מאונדקס בגוגל) מחכה לתשובות
# 2 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
1, האתר חוקי מבחינת מנוע החיפוש, לא בטוח עד כמה מבחינת גוגל אדסנס.
2, פרסומות לא מורידות את הדירוג. 3, איזה דירוג? לפעמים זה יכול להועיל ולפעמים להזיק. 4, לא!
# 3 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
ולהחליף איתם זה לא רע?
# 6 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
אחראי פורום Off-Topic
|
גוגל גם לא יודע אם התוכן טוב לגולש, הוא לא יודע אם משפט הוא בעל שגיאות, או שהוא בכלל הגיוני, הוא יודע לספור מילים, והוא יודע שאם כתוב הרבה פעמים מילה מסויימת, כנראה העמוד/אתר עוסק במילה הזאת.
זה מה שהוא יודע. אם יש אתה שנועד למטרת החלפת קישורים, אבל יש בו טקסט, אפילו סתם טקסט, זה יעזור. בתנאי שלא יהיו מיליון קישורים יואים.
# 8 | |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
ציטוט:
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אתר עם שני עמודים עם תוכן שהוא בוא נגיד לא ממש תוכן (כמו שני סיכומים כאלה) עם הרבה קישורים. על זה אני מדבר.
# 10 |
אחראי פורום Off-Topic
|
כמו שכתבתי, אם יש קצת טקסט והמון קישורים, והקישורים כל הזמן מתעדכנים, מתווספים ומתחלפים והטקסט לא, ברור שיש פה משהו חשוד.
אבל אם יש הרבה טקסט, אפילו שטותי (לא סתם חירבושים כמו "דגכדגכש", אלא מילים אמיתיות אבל אפילו אם לא קשורות אחת לשניה), והטקסט מתעדכן בצורה נורמלית ביחד לקישורים, גוגל לא יכול לדעת.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|