|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אתר סרטונים אונליין - Vch.co.il
שלום וברוכים הבאים,
היום פתחתי אתר סרטונים חדש בשם Vch וידאו צ'אנל. http://www.vch.co.il/ אשמח לשמוע ביקורות לגבי העיצוב, המערכת והכול. הערה: ב-FF הדרוג לא מוצג אבל כן עובד (נסיונות רבים לתיקון לא הלכו מי יודע מה - אשמח לעזרה).
חסום
|
|
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
הרג אותי הקטע על הפשלות בספורט.. בהצלחה.
|
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
נחמד מאוד (דומיין יפה), כדאי שתוסיף אופציה לחיפוש סרטונים
|
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אחלה אתר עם פוטנציאל להצליח.
לדעתי אם תוסיף אפשרות של העלאת וידאו ע"י המשתמשים, זה יעזור המון ויביא גולשים רבים לאתר. וכמו שהמשתמש מעליי כתב, אפשרות של חיפוש וידאו תוסיף המון. בהצלחה. |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
נחמד, מזכיר את Mch ..
בהצלחה ![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
אתר נחמד מאוד!
אהבתי את הפרודיה על הארי פוטר! MCH שלו. נ.ב. אם אתה רוצה עזרה בחיפוש סרטונים מצחיקים אני מוכן לעזור לך בתמורה ממש קטנה.
חבר וותיק
|
אוקי... אחד MCH ו-VCH הם בעליי דומיין זהה אבל המערכת שונה לגמרי בשניהם אני יכול להבטיח את זה. פשוט הפסים ברקע של הלוגו והלוגו אהבתי תסגנון של אז על הלכתי על זה.
MCH זה בעצם מוביס צ'אנל VCH זה בעצם וידאו צ'אנל ובעתיד יבוא עוד אתר... את המנוע חיפוש באמת שכחתי ואני אוסיף בקרוב. חוץ מזה תודה על התגובות ואשמח לקבל עוד תגובות.
|
|