|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: למי שייכת העבודה? | |||
למוכר |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 14.29% |
לקונה |
25 | 71.43% |
לשניהם במידה שווה |
5 | 14.29% |
מצביעים: 35. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אז אם שניים מבקשים העלאת קבצים
אני יוצר אחת, נותן לאחד מהם, מוחק ויוצר אותו דבר שוב זה בסדר? |
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר על
|
אם לא הוסכם על מערכת בלעדית - זה בסדר. אחרת - אני מניח שאתה בבעיה.
# 23 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה זה בבעיה ? :\
אני לא יכול למכור את 2 מערכות העלאת קבצים? או שתי מערכות לקיצור כתובות? רק לי זה נשמע לא הגיוני? |
![]() |
![]() |
# 24 | |
חבר על
|
ציטוט:
על מערכת פשוטה כזו גם ככה אף אחד עם קצת ניסיון לא יתחייב לבלעדיות. אני יודע שזה לא נשמע הגיוני, אבל.. זה פשוט ככה.
![]() |
# 25 | ||
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
מה שבעצם אתה אומר, שאם המתכנת התחייב בבלעדיות על מערכת תוכן, הוא לא יוכל לתכנת מחדש מערכת ניהול תוכן ללקוח אחר?
זה ממש לא נכון, מה שבעצם אתה אומר למתכנת 'אל תתכנת!' ואם לא זה מה שאתה אומר, אז בעצם אני יכול למכור לך משהו בבלעדיות(אני אישית לא מוכר דברים בבלעדיות ללקוח מסויים), ולקחת חלקים מהמערכת שתכנתתי לך ולחבר אותם לחלקים אחרים. לך בתור לקוח אין בכלל דרך להוכיח שלקחתי אותם, כי אם כתבתי אותם מחדש, איך תוכיח שזה לא נכון? ככה שבתיכנות, "בלעדיות" זאת לא מילה כזו פשוטה. ציטוט:
אין דרך לאכוף כזה דבר, אין דרך להוכיח שהמערכת החדשה היא אותה מערכת כמו פעם.(מתכנת כותב באותה צורה, הצורה אליה הוא רגיל.) למשל בכל המערכות שלי, הקוד ניראה אחד על אחד אותו הדבר(מבחינת צורת הכתיבה, סידור וכו..). ציטוט:
מה שבעצם אתה אומר: "קניתי מערכת X ב 1600 שקל, ועכשיו אני אמכור אותה לאנשים אחרים ב 1000 שקל ואני ארוויח מזה(אני אמכור אותה לכמה אנשים)" זה ניראה לך הגיוני? לי, ואני בטוח שלעוד הרבה מאוד פה, זה לא ניראה הגיוני. זה כמו שתיקנה תוכנה של MS ותפיץ אותה. בדיוק אותה הדבר. הרי קנית אותה, עכשיו זכותך להפיץ אותה(זה מה שאתה אומר) ודרך אגב, אם תירצה להגיד שאין דרך לדעת אם המערכת הופצה, או לא, אז אתה טועה. לי אישית יש פיקוח על כל המערכות שאני מוכר, מהרגע שהן מותקנות(עם ידיעתי, או בלעדיה), ועד לרגע שהאתר יורד מהרשת. |
||
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר בקהילה
|
סיכום על לקיחת זכויות על עיצוב אתר עולה יותר מאשר עיצוב ללא זכויות יוצרים בכלל.
ככה זה בעיצובי אתרים מבחינתי, לא יודע איך זה עובד אחרת. |
![]() |
![]() |
# 27 | |||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
|||
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר בקהילה
|
לפותח האשכול זה תלוי
אם מישהו נגיד עשה לך עיצוב אז אסור לו לתת למישהו את אותו עיצוב אבל אם מישהו מכר לך אבטחה אתה מצפה שלא יהיו לו יותר לקוחות? |
![]() |
![]() |
# 29 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לא אחרי שאתה קונה =| |
|
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר מתקדם