![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה בקשר לדומיין
יש לי 2 שאלות ראשונה
מה אני צריך לעשות כידי ליהיות ספק דומיין כמו GODADDY לדוגמה והאם זה אפשרי לעשות על מחשב ביתי ? והשאלה השנייה זה איך אפשר לעשות דומיין מי שלי לדוגמה .COIL |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
http://www.livedns.co.il לישראלים http://www.godady.com לבין לאומיים. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
לא קשור לפה, ינעלו או יעבירו לך את האשכול.
גודדי הם ספק דומייניים, אתה צריך מערך שרתים וכל מיני דברים, ברור שאתה לא יכול לעשות את זה על המחשב הפרטי. דומיין אתה קונה, לדוגמא אתה מעוניין לקנות דומיין בשם blalbla.co.il , אתה הולך לספקית דומיינים, בודק האם הוא פנוי וקונה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
נראה לי שבשאלה השניה שלו הוא התכוון לסיומת משלו.
נמרוד - זה לא עולה מליון דולר |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אי אפשר יום אחד לקום בבוקר ולהחליט שאתה רוצה לספק ולמכור דומיינים.
צריך לרכוש לכך רשיונות ולבצע הסכמים שלא כל בנאדם פשוט יכול לעשות, זה חוזים שלא מביישים חברות גדולות.
# 6 |
חבר חדש
|
2500 דולר עמלה והון של 70 אלף דולר.
על מנת להיות רשם דומיינים עולמיים פחות או יותר מה שנדרש הוא תשלום עמלת רישום של כ2500 דולר עבור אפשרות לרישום com,net,org בלבד והתנאים הם שזו תהיה חברה בעלת הון של לפחות 70 אלף דולר (כלומר משרדים, רכבים וכו')
על דומיינים אחרים (נגיד tv,cc,tk ואחרים - אל תתפוס אותי על הסיומת, יכול להיות אחת יותר יקרה, ואחרת יותר זולה) יש עמלה נוספת באזור ה2000 $ בנוסף לכל מה שמוזכר פה למעלה. לא צריך שום מערך שרתים, מקסימום מערכת רישום לקוחות וניהול פרטים, וגם זה אולי ... אני מאמין שמחירים והפרטים שציינתי די מדוייקים. בהצלחה. Last edited by בניס תקשורת; 06-10-07 at 03:47.. סיבה: עדכון שאין צורך במערך שרתים. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
איף.. מה אתה מסתבך רשם דומיינים וכל זה, לא יותר קל פשוט להזמין דומיין דומיין מ- goDaddy או LiveDNS ?
קח כ. אשראי של אחד ההורים ותזמין
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
מצטרף לשאלתך, אם אני אפתח חברת אחסון ואמכור דומינים, אני צריך לשלם 2500 ש''ח על זה או איזה כסף כמו שאמרתם ?
# 9 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לפי מה שהבנתי אם אתה מגיע מתחת 60 אלף שקל בשנה בחברה כולל הדומיינים והכל, אז לא צריך לשלם.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|