|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
DzSoft PHP Editor.
אני לא מבין למה משתמשים בNotePad רגיל או ++, גם אני יודע את כל הקודים בע"פ ולא צריך שום עזרה מהעורך, אבל הרבה יותר נוח להשתמש בעורך יש שם קיצורים לתגים שאני משתמש בהם המון וחוסך לי המון המון זמן. בשפות אחרות, כמובן בקופיילרים שלהם. |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
Macromedia Dreamweaver 8
תוכנה מצויינת לדעתי..
# 13 |
הוסטסניון
|
הבעיה המרכזית שיש עורכים שהופכים אותך לעצלן.
כמו PHP Designer אומנם חוסך זמן אבל אתה רק רושם התחלה של הפונקציה וזה משלים.. הייתי רגיל ל NotePad++ |
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
notepad הרגיל והטוב..
לא מתכוון להחליף אותו ![]()
# 16 |
Permanently Banned
|
notepad הרגיל
![]() |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר בקהילה
|
אם אתה יכול להתקמבן אז MultiEdit זו הסביבה הכי טובה, ושום דבר אחר לא מתקרב.
יש ספריית TEMPLATE ענקית לשפות שונות (ניתנת לעריכה) ואפשרות להקים ולנהל פרויקטים, להריץ קומפיילירים ודיבאג דרכו וכו' ...
# 18 |
חבר על
|
עדיף להשתמש עם notepad בגלל שזה הכי נוח וסטנדרטי וגם עם אתה רוצה לתכנת משהו עם PHP עדיף לעשות את זה לבד בלי עזרה של תוכנות כדי ללמוד את השפה בע"פ ולפתור בעיות לבד בשגיאות של הסקריפטים
דניס. |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
![]() אני משתמש ב-notepad רגיל.
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
אחי אני חייב להגיד שזה מראה על אי מקצועיות ועל מישהוא שהוא סתם מתלאב זה עובדה שאם אתה באמת רוצה אתה משיג את זה ואם אתה באמת רוצה לבנות אתר זה לא משנה איזה עורך יהיה לך... זה שללמוד תשפה בעל"פ זה שטויות כל אחד שבכל יום משתמש בשפה ידע אותה כמו את כף היד שלו אחרי חודש בערך, תאמת זה לא משנה איזה עורך אבל זה לא יפה להגיד שיש סיבה כלשהיא שאתה משתמש בעורך הזה כי לפי דעתי לאף אחד אין באמת סיבה גם לי אין סיבה כי אני לא משתמש כל כך בכל האפשרויות של העורך שלי אבל אם למשל יש איזה פונקצייה שאני לא זוכר או שאני יודע בערך מה יהיה השם שלה אז העורך עוזר לי בזה או אם למשל יש לי איזה טעות קטנה...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|