|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 81 |
חבר על
|
דין. Last edited by DeanT; 04-10-07 at 21:26.. |
![]() |
# 82 |
חבר מתקדם
|
בנתיים לפי מה ששמעתי-
יום ראשון כולם חוזרים ללימודים, ואחרי כמה ימים תחל השביתה הגדולה. |
![]() |
# 83 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כמה שבניתי על השביתה הזו..
# 84 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() אני צריך להגיש עבודה במתמטיקה מתוך הספר ביום ראשון ![]() וווואאאאיייי לפעמים אני כזה עצלן כי אמא שלי כבר נתנה לי כסף לרכוש את הספר לפני שבועיים ![]() |
|
![]() |
# 85 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
לא יודע, יכול להיות שלא ראיתי
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואני מקווה שלא תיהיה שביתה, יש לי בגרויות השנה הראשונה והמון בגרויות אז אני צריך כמה שיותר ימים לילמוד.. חבל לפספס |
|
![]() |
# 87 |
מ.תיכנות
|
אוי לא טוב לא טוב .. אם לא תהיה שביתה ביום שלישי אכלתי אותה...
|
![]() |
# 88 |
חבר וותיק
|
אני מאמין שארגון המורים משבית רק שכבה אחת כי אין לו תקציב לעשות שביתה כללית ולדאוג לכך שאפילו חלק קטן מהמורים יקבל שכר... זה ה"אני מאמין" שלי...
סתם :P |
![]() |
# 89 |
חבר וותיק
|
TytCom.biz, תן לי סיבה אחת שאני אאמין לך.
אתה רק מדבר הרבה, כשבינתיים ראיתי ב"וואלה!" שרק נשקלת האפשרות לקיום שביתה של שכבה אחת, ולא כמו מה שאמרת, שכנראה כך זה יהיה. לפי דעתי חלק מהדברים שאתה אומר אלו דעות שלך על סמך כמה נתונים שיש לך. בכל מקרה זוהי דעתי, מי שרוצה להאמין לך שיהנה עם ה"לא-ספק" ^_^ |
![]() |
# 90 | |
חבר על
|
ציטוט:
ארגון המורים לא משתף את התקשורת בדברים בסגנון הזה עד שנקבעת החלטה, זו עובדה. התקשורת, עד כמה שאתם מעריכים אותה, לא מודעת לרוב מה שקורה בארגון כרגע. וגם אם מודעת - נאסר עליה לפרסם את העניינים האלה. בכל מקרה - יש לכם בעיה עם מה שאני אומר? יש לכם בעיה עם זה שאני מעדכן אתכם בפרטים שבעקרון אתם לא אמורים לדעת עד יום לפני ההשבתה? אין בעיה. כפויי טובה שכמותכם. החל מעכשיו... לא אפרסם עדכונים. יום טוב לכולם.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|