|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 71 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה??!? רק לי' ?!?!
חבר על
|
שום דבר לא בטוח, אך זו אפשרות בעלת סיכויים גבוהים מאוד לקיום.
הוסטסניון
|
יששששששש אני בי'...
איזה חלום ![]() |
![]() |
# 75 |
חבר על
|
העיצומים כוללים איסור קיום בחנים ומבחנים, עבודות להגשה גם אסורות אך מורים לא באמת מתייחסים לזה.
תודה על תרומתך.
|
תסלח לי אם אני אגיד לך שאני חושב שזה די שטויות?
הנה חלק קטן ממה שרשם רן ארז באתר ארגון המורים לפני היציאה לחופשת סוכות: "לאחר חופשת סוכות אנו נצא למאבק חריף ביותר של השבתות כלליות. מבחינה ארגונית וכלכלית, הנהלת ארגון המורים עושה הכל על מנת שהמאבק יהיה מוצלח. משרד האוצר ומשרד החינוך מקווים שמאבקינו לא יצליח, כי המורים לא יחזיקו מעמד וישברו כלכלית כתוצאה מאי תשלום שכר בזמן שביתה. הם לא יצליחו במזימתם!בתקופה זאת, מורים אשר יזדקקו להלוואות, יוכלו לקבל זאת מדי חודש בחודשו בגובה השכר נטו אשר ינוכה משכרם עקב השביתה." סימנתי מודגש את הסיבה הכלכלית שאתה או מישהו אחר אמר שיתנו למורים לעבוד אבל במתכונת מצומצמת שרק שכבה אחת תפגע... אז רן ארז ממש סותר את מה שנאמר פה... הוא אומר שהמורים יוכלו לקחת הלוואות מהבנק הבינלאומי שקרוב לבית שלהם בלי ריביות והצמדות... ככה שכנראה שאם תהיה שביתה היא תהיה השבתה כללית לכל השכבות שהארגון מלמד. |
![]() |
# 77 |
משתמש - היכל התהילה
|
מחזק את מה ש sagi רשם... תביא הוכחות אם אתה מוציא משהו מהפה שלך, אלא אם כן אתה הבן של רן ארז ולא ידענו על זה
![]()
חבר וותיק
|
כל העניין שעשו כאן מהקשיים הכלכליים שיהיו למורים הוא לא ריאלי שכן אם ארגון המורים לא היה מתכנן להשבית את כל השכבות ולפעול בצורה דרסטית לא הייתה קמה הקרן שלהם שמרבית המורים כבר העבירו את התשלומים למימון הקרן. אני בטוח ב99% שגם אם השביתה לא תתקיים ישר אחרי סוכות היא תתקיים לאחר מספר ימים \ שבועות.
הערה למנהלים אני ממליץ להפריד בין האשכול של דיון בין המשתמשים ובין אשכול של הודעות רישמיות במקומות כמו walla,ynet,nrg,האתר של ארגון המורים וכד'. |
![]() |
# 79 |
חבר על
|
לכל מי שאמר שאני מדבר שטויות - אסביר את הסיבה להשבתת שכבה יחידה.
הארגון מתכנן שביתה ארוכה, אך המורים לא מוכנים לסבול כמו בשביתה הגדולה שהתקיימה לפני יותר מ-10שנים, בה השביתו את כל המערכת והמורים לא קיבלו שכר. הארגון פועל לטובת המורים, ולכן, גם אם ישבתו הם מעוניינים לקבל שכר. במידה וישביתו שכבה אחת בלבד המורים ימשיכו לקבל שכר. מופחת, אך עדיף מכלום. הוכחות? בקרוב תראו את ה"הוכחות" שלי בכלי התקשורת השונים. אני, באופן אישי, עדיין מקווה שישביתו את כל השכבות. הדיווחים שלי מגיעים מאדם בעל מעמד רציני בארגון. לא אמסור את שמו בשלב זה, איני מעוניין שיתייחסו אליו כמדליף.
דין. Last edited by DeanT; 04-10-07 at 21:17.. |
![]() |
# 80 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
זה לא היה לפני 10 שנים, זה היה בשנת 71\81
|
|