הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 02-10-07, 23:39   # 1
Vitalist
חבר וותיק

Vitalist's Avatar

מיני פרופיל

Vitalist לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ozsason צפה בהודעה
שטויות במיץ,
היום הצבא זה לא מה שהיה פעם,היום בכלל לא בעיה לישתחרר משירות צבאי מבלי לעשות בעיות,פעם גם מי שלא היה עושה צבא זה היה דופק אותו מבחינת עבודה,אבל היום זה לא דופק כלום אלא אם כן אתה רוצה ללכת לעבוד כמאבטח או משהו ביטחוני.

ואני קיבלתי צו ראשון כבר לפני כמה חודשים אבל דחו לי אותו וכנראה אני אקבל השנה,בגלל שאז הייתי בכיתה י'...
עדיין זה שאתה לא רוצה זה לא מספיק,
צריך להביא אישורים שאתה ממש חולה או שאתה משוגע......
חוץ מזה מי שלא מתגייס מנייק......
  Reply With Quote
ישן 03-10-07, 00:21   # 2
ozsason
חבר מתקדם

מיני פרופיל

ozsason לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Vitality צפה בהודעה
עדיין זה שאתה לא רוצה זה לא מספיק,
צריך להביא אישורים שאתה ממש חולה או שאתה משוגע......
חוץ מזה מי שלא מתגייס מנייק......
אז אתה טועה היום לא עושים בעיות אומר לא רוצה ואז שאולים אותם כל מני שאלות...
אם יגייסו אותך אתה תתאבד? וכל מני שאלות כאלה וגם אם אתה עונה שלא תתאבד וכ'ו אז עדיין לא יגייסו אותך...
וממש היום לא צריך להיות חולה או משוגע כדי לא ליתגייס...
ומה זה מי שלא מתגייס מנייאק..?
קודם כל שכל אחד יעשה מה שטוב לו...
למשל אחי לא יתגייס ולא בגלל שהוא חולה פיזית\נפשית,אלא בגלל שהוא לא רצה,והסיבות הן גם סיבות פוליטיות לא רק וגם בגלל שהוא חושב שהוא לא צריך לתרום למדינה,כי המדינה לא תורמת לו.

וזה שאמר שיהיה בעיות בקבלת עבודה אולי פעם זה היה נכון היום לא!
אלא אם כן אתה הולך לעבודה ביטחונית אז כן,יש לי מישהו מהמשפחה שהוא עובד מדינה ולא עשה צבא.
וחוץ מזה גם מה שקורה עם כל עניין הצבא זה לא פאייר,קודם כל מדוסים מתחשבים בגלל שהם הולכים לישיבות,למה מי מת?,למה הם מקבלים כסף על זה שהם לומדים תורה ולא נותנים למשל את הכסף הזה לחיילים הקרביים?,למה למשל ספורטאיים מצטיינים יש להם הקלות משמעותיות?,למשל בן דוד שלי שאני אוהב אותו והכל הוא שחקן כדורגל ונחשב לספורטאי מצטיין,ואני רואה את כל ההקלות שיש לו שהוא כל היום כמעט בבית,מתי שיש לו אימונים ישר ללא וויכוח הוא משתחרר מחנה אימונים של שבועיים יש לו אישור שיחרור,ואני שואל למה?
רק בגלל שהוא ספורטאי וואלה יופי,ויוסי מקריית שמונה הוא צייר,למה בו לא מתחשבים ונותנים לו שיחרור מתי שיש לו מוזה לאיזה לאיזה ציור אומנות?
  Reply With Quote
ישן 03-10-07, 00:54   # 3
Vitalist
חבר וותיק

Vitalist's Avatar

מיני פרופיל

Vitalist לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ozsason צפה בהודעה
אז אתה טועה היום לא עושים בעיות אומר לא רוצה ואז שאולים אותם כל מני שאלות...
אם יגייסו אותך אתה תתאבד? וכל מני שאלות כאלה וגם אם אתה עונה שלא תתאבד וכ'ו אז עדיין לא יגייסו אותך...
וממש היום לא צריך להיות חולה או משוגע כדי לא ליתגייס...
ומה זה מי שלא מתגייס מנייאק..?
קודם כל שכל אחד יעשה מה שטוב לו...
למשל אחי לא יתגייס ולא בגלל שהוא חולה פיזית\נפשית,אלא בגלל שהוא לא רצה,והסיבות הן גם סיבות פוליטיות לא רק וגם בגלל שהוא חושב שהוא לא צריך לתרום למדינה,כי המדינה לא תורמת לו.

וזה שאמר שיהיה בעיות בקבלת עבודה אולי פעם זה היה נכון היום לא!
אלא אם כן אתה הולך לעבודה ביטחונית אז כן,יש לי מישהו מהמשפחה שהוא עובד מדינה ולא עשה צבא.
וחוץ מזה גם מה שקורה עם כל עניין הצבא זה לא פאייר,קודם כל מדוסים מתחשבים בגלל שהם הולכים לישיבות,למה מי מת?,למה הם מקבלים כסף על זה שהם לומדים תורה ולא נותנים למשל את הכסף הזה לחיילים הקרביים?,למה למשל ספורטאיים מצטיינים יש להם הקלות משמעותיות?,למשל בן דוד שלי שאני אוהב אותו והכל הוא שחקן כדורגל ונחשב לספורטאי מצטיין,ואני רואה את כל ההקלות שיש לו שהוא כל היום כמעט בבית,מתי שיש לו אימונים ישר ללא וויכוח הוא משתחרר מחנה אימונים של שבועיים יש לו אישור שיחרור,ואני שואל למה?
רק בגלל שהוא ספורטאי וואלה יופי,ויוסי מקריית שמונה הוא צייר,למה בו לא מתחשבים ונותנים לו שיחרור מתי שיש לו מוזה לאיזה לאיזה ציור אומנות?
כי לספורטאי יש קריירה קצרה, והצבא יכול להרוס לו את הכל.
בקשר לדוסים זה באמת לא הוגן.
והצבא זה לא פייר אבל אם כולם יתנערו מהצבא אף אחד לא יגן אלינו.
ואם אתם לא הולכים לצבא אתם דופקים עוד יותר את השאר.
אני אישית גם לא מסכים בכלל עם העמדות השמאלניות של ממשלה, אבל אני לא רואה בזה תירוץ לא להתגייס.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום