|
|
|
|
# 1 |
|
הוסטסניון
|
כבר אמרתי את זה פחות או יותר. מונופול או לא מונפול 98% מהאנשים פה משתמשים בוינדוס לא חוקי מעודכן וחלק, למשתמש הביתי(כל אלו שנמצאים בהוסטס בין היתר) אין שום יתרון בלהשתמש בלינוקס, זה שפשוט אין פה לאף אחד מטרה אמיתית בשימוש בלינוקס - יש לכם מערכת הפעלה ששווה פי כמה וכמה פרוצה אם כל המצרכים שמשתמש חוקי מקבל. אז למה לינוקס?
|
|
|
|
# 2 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
# 3 | |
|
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
מיקרוסופט שלטו בעולם המחשב הרבה מאד שנים, ולכן כל חברה שהיא מפתחת דברים היא מעדיפה לפתח במינימום עלויות ולכתוב דרייברים לכמה מערכות הפעלה זה כבר יותר סיפור שצריך תקציבים. זה המצב שהיה עד היום כיום יש מגמה ברורה בעולם ולינוקס מגדיל את האחוזים שלו כל שנה בנתח השוק. מערכת שמבוססת על לינוקס היא בד"כ יציבה יותר ודורשת פחות משאבים. אם אתה גיימר שמשחק כל היום במחשב, תשאר עם הווינדוס. אם אני משרד שיש לי 5 מחשבים לצורך העניין, אם יש לי מחשבים יחסית ישנים = אני יכול לזרוק אותם לפח כי אני לא יכול להתקין עליהם ויסטה\לינוקס. זה 1. 2. מבחינת עלויות של רישיונות וכד', כעסק לא מתעסקים עם החוק ולא עובדים עם תוכנות לא חוקיות ולקנות רשיונות ל5 או 10 מחשבים זה לא סיפור קטן וזה יכול להגיע לסכומי כסף לא מבוטלים. לעומת זאת לינוקס בגרסאת אבונטו למשתמש הביתי + OPEN OFFICE נותנים מענה טוב ופשוט לכל הצרכים של המשרד ובחינם. אז אם אתה עובד במשרד שעיקר העבודה שלך היא מסמכים+אינטרנט+פיתוח דברים ואתה לא משתמש בשטויות אחרות ההפק של תועלת מול עלות הוא לטובת לינוקס ובגדול. תחשוב על זה ככה
|
|
# 4 |
|
חבר בקהילה
|
אני מצטער, אבל אני חייב לזרוק הערה קטנה.
עם אתה עסק, ואתה משתמש באופן אופיס בלי לקנות רשיון, אתה עדיין עובר על החוק. קרא את ה EULA בעיון בתור בעל עסק. התוכנות קוד פתוח הם חופשיות לשימוש בייתי ולימודי לבד. שימוש מסחרי מחייב קניית רישיון.
|
# 5 | |
|
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ודיברתי בכללי על מערכת הפעלה ממה שאני יודע לא צריך לקנות אבונטו גם אם זאת המערכת הפעלה שיש לך במשרד.
|
|
# 6 | ||
|
חבר חדש
|
ציטוט:
ציטוט:
כולן אותו הדבר? |
||
|
|
|
# 7 |
|
חבר חדש
|
בקשר למה שאמרת.
שמע.. אני קניתי מערכת XP חוקית + Office.. וזה יושב על המחשב שלי בבית. אני אישית לא אוהב להתעסק עם הלא חוקיים האלה פשוט קניתי ונגמר הסיפור..
נכון זה קצת יקר אבל זה לא סוף העולם, על הלאפטופ התקנתי Ubuntu. יש לי ניסיון עם שתי המערכות. היום Ubuntu השיקה במערכת שלה הרבה יותר אפשרויות וחופש פעולה והמערכת עצמה תומכת בהרבה תוכנות.. הם התקדמו בצורה משמעותית. לומר לך את האמת עם הלאפטופ שלי אני מריץ את כל התוכנות שאני עובד איתן (ויש הרבה) והכל עובד מצויין.. זה פוטושופ, פלאש, תוכנות עריכת וידאו ועוד. מעבר לזה הלאפטופ הרבה יותר מהיר כי ה Ubuntu לא מערכת כבדה, בניגוד ל Windows שזה הרבה יותר כבד.. אתה פשוט רואה את זה בביצועים של המחשב. מעבר לנוחות.. שמע אמרו פה הרבה לפני.. מה שאתה רגיל ומה שלך נוח. במקרה של לינוקס אתה מוזמן לנסות ולראות בעצמך אם זה מתאים לך גם ככה אתה לא משלם על זה כסף אז לא יקרה לך שום דבר גם אם לא תסתדר עם זה. אני אישית חושב שבקטע העסקי אין סיבה לא להשתמש היום בלינוקס זה חוסך כסף וגם נוח לשימוש (לדעתי). המשך יום נעים. |
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|