|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אין פה מסעדות טובות הכל FAST FOOD יש לך פה וונדיס, מקדונלדס , טאקו בל , בורגר קינג , ארביס , סאב וואי וכדומה הכל פה עם שמן וזה מגעיל גם יותר זול לאכול בחוץ מאשר בבית . במחיר של 2 קילו עגבניות שאני קונה פה אני יכול ללכת לאכול 30 כנפיים ברוטב ברביקיו משהו איכותי ====== בקשר למה שאני הולך ללמוד פה אני עדיין לא בחרתי אבל זה יהיה משהו בנושא שקשור למחשבים או כלכלה יש פה מבחר גדול וזה קצת שונה מהארץ פה אתה נרשם ללימודים לפי קורסים וסמסטרים אתה יכול לבחור כמה מקצועות ביחד אם אתה רוצה כל יום מקצוע אחר בשנתייים אתה יכול לעשות 4-5 תארים שונים ד"א הייתי פה באיזה חנות מחשבים לפני כמה ימים הלכתי לקנות מארז למחשב שלי כל המארזים של ANTEC וחברות כאלה שעולים בארץ כ500 שקל ויותר אפשר לקנות פה ב26-50 דולר מארז ANTEC שבארץ עולה 490 שקל אני קונה פה ב27 דולר כל מה שקשור למחשבים ממש זול פה ..
![]() |
# 42 |
הוסטסניון
|
הלוואי, פשוט הלוואי שהמחירים בארץ יהיו כמו בארה"ב, לכל בנאדם שני היה פה מארז ANTEC
![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|