![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
[HTML] אייפרם (עזרה בבקשה)
שלום
אני חדש כאן אוקיי, ראיתי הרבה אתרים כשלוחצים על כפתור אז התוכן נפתח באמצע בלי לטעון את כל האתר מחדש אני יודע שזה IFRAME אני פשוט לא יודע מה עושים איך עושים ואיך משתמשים אשמח לקבל עזרה בתודה מראש, עומרי. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
זה לא מחייב IFRAME כי יש עוד המון דרכים אבל בגלל שביקשת IFRAME אז...:
HTML קוד:
<a href="toopened.html" target="iframe1">toopened</a><br /> <iframe width="300" height="300" frameborder="0" name="iframe1"></iframe> |
![]() |
# 3 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 4 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ציטוט:
PHP קוד:
יש לו כל מיני פרמטרים כמו רוחב גובה שתוכל לשחק איתם. PHP קוד:
# 5 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
טוב נסביר לך פה עם הדוגמא שהביאו לך...
כמו שאתה שם לב הקוד מתחלק לשתיים... HTML קוד:
<a href="toopened.html" target="iframe1">toopened</a><br /> HTML קוד:
<iframe width="300" height="300" frameborder="0" name="iframe1"></iframe> href="toopened.html" בין הגרשיים אתה כותב איזה דף אתה רוצה שיפתח ב IFRAME ב target="iframe1" זה השם של IFRAME זה בישביל שאם יש לך בדף אחד כמה IFRAME אז הדפדפן ידע באיזה IFRAME לפתוח את הדף שאתה רוצה שיפתח... בחלק השני שזה IFRAME עצמו..ב width="300" אתה מגדיך רוחב של ה IFRAME ב height="300" זה הרוחב ב frameborder="0" זה המסגרת שלו אם אני לא טועה... ב name="iframe1" זה השם של IFRAME זה צריך להיות זהה למה שרשמת ב TARGET בחלק הראשון... |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אל תבלבלו אותו =]
את החלק הראשון תשים בתפריט את החלק השני תשים איפה שתרצה שהעמוד יופיע |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
פיי באמת שאני לא מצליח יש מצב שאני יתן למישהו את העיצוב והוא יעשה לי ואני בתמורה יפרסם אותו בבנארים באתר או משהו ? ...
|
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
נעול.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|