|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
אחראי פורום Off-Topic
|
בכניסה הראשונה היה לי 1.8 שניות...
אחרי זה, כל כניסה בין 0.013 ל-0.010... ויש לי 2.5MB אינטרנט =\
חבר בקהילה
|
טוב נמאס לי להתווכח, אני אעלה אותה לשרת אחר וזהו.
זמן התגובה האיטי קשור בשרת. |
![]() |
# 33 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אומנם זה גם קשור בשרת אבל זה גם קשור בכמות השאילתות שאתה משתמש בדף.. וגם בגודל התוכן שכל שאילתה מחיזרה.. בקשר למערכת עצמה לא אהבתי את המבנה, המערכת לא מאובטחת בכלל ולדעתי גם לא יעלה.. (נסה להוסיף מונה וליד כל שאילה להוסיף.. אז תדע כמה בדיוק שאילתות אתה משתמש), לא ראיתי את פאנל ניהול ולכן אני לא יכול להגיב עליו (אשמח לקבל בפרטי). סך הכל מערכת נחמדה.. עריכה: Error :You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '=0+1' at line 1 הצבעה לסקר - ניסיתי להצביע כשלא סימתי תשובה.. נ.ב. כמה זמן אתה בתחום?
בברכה עובד, מפתח אתרים. Last edited by O-B; 16-09-07 at 01:49.. |
|
![]() |
# 34 |
חבר בקהילה
|
אה, אני ממש לא רוצה לבאס או משהו, אבל רק אשאל:
למה שמישהו ישלם לך על מערכת בסיסית למדי באופן יחסי, כשהוא יכול למצוא מערכת קוד פתוח איכותית, טובה, ומעוצבת יותר? וכמובן, שמכינים לה עשרות ומאות מודים. לא חסרות מערכות כאלו, וקשה לי באמת להבין את הפוטנציאל הכלכלי שבמערכת שכזו. את זה אני אומר בתור אדם שעובד כבר שנים ארוכות עם מערכות CMS, עברתי כמעט כל מערכת מוכרת (סוגי הניוקים למיניהם, E107, MAMBO, JOOMLA, DRUPAL, ועוד..), אני לא אומר סתם דברים באוויר. בכל מקרה, באמת שיהיה לך בהצלחה, מקווה שתצליח למרות התחרות הלא פשוטה. ![]() |
![]() |
# 35 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני גם עוסק שנים רבות בתחום מערכות הCMS ( לא בבניה, אבל כן בחיפוש מערכת מתאימה ) ועד כה לא מצאתי מערכת שמתאימה בול לצרכים שאני מחפש. אז בניתי את שלי. לי אישית נמאס מ Hebnuker, נמאס מ Mambo ומשאר המערכות האלה שנראות לי כמעמסה. לא הכרחתי אף אחד לקנות, אבל אני כן גאה ביצירה שלי, וכן חושב שהיא שונה ונוחה יותר מכל מערכת אחרת שנמצאת כרגע ( שאני מכיר ) בשוק מערכות האחסון. כל אחד ודעתו. |
|
![]() |
# 36 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
בסקר , שמרתי כHTML ושיניתי את הערכים של האפשרויות.. אני יחפש עוד כמה.. אם יהיה לי כוח |
|
![]() |
# 37 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
# 38 |
מנהל ראשי
|
קיבלת אזהרה והאשכול..נעול,
ואם אתה רוצה להמשיך לגלוש כאן..תלמד להתבטא. |