|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חבר על
|
ציטוט:
תראה השרת שלי נפל שמתי על שרת של איזה אחד למה לא עולה? |
|
![]() |
![]() |
# 22 |
הוסטסניון
|
זה עובד ועוד איך !!
אם תוכל לראות בסוף הקוד רשום לו שאם היום הגיע אז להציג Error פשוט משנים את היום. אם תסתכל בשורה הבאה : PHP קוד:
Last edited by DanielS; 12-09-07 at 18:23.. |
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר בקהילה
|
תיקון:
PHP קוד:
מתכנת PHP ו - Mysql. Last edited by talbeno; 12-09-07 at 19:36.. סיבה: קבל תיקון |
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר וותיק
|
הנה קוד מבולגן ומאוד לא יעיל אבל הוא בהחלט פועל לפי שבת גם אם היום יום שישי וגם אם היום מוצאי שבת זה פועל פשוט הוצאתי מאתר אחד את המידע של הכניסה והיציאה
![]() PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר על
|
תודה רבה לכולם תראו הקוד שMeir נתן עובד!
http://stuff.gamli.net/new/show_imag...src=banner.jpg שמתי סתם תמונות מפה... אבל אני משנה תקוד ל קוד:
<?php if(date('T') == 5) { load_image('image/jpeg', 'jpeg', 'logo.jpg'); } $size = @getimagesize($_GET['src']); function load_image($mime, $type, $src) { $imagecreatefrom = 'imagecreatefrom'.$type; header('Content-Type: '.$mime); $resource = @$imagecreatefrom($src); $image = 'image'.$type; $image($resource); } switch($size['mime']) { case 'image/png': load_image('image/png', 'png', $_GET['src']); break; case 'image/jpeg': load_image('image/jpeg', 'jpeg', $_GET['src']); break; case 'image/gif': load_image('image/gif', 'gif', $_GET['src']); break; default: echo 'Error'; } ?> מישו יכול להגיד לי למה? תודה רבה רבה רבה לכולכם!!! אני ישמח אם מישו יעזור לי באייסיקיו. תודה רבה וחג שמח! Last edited by MusicMan; 13-09-07 at 11:26.. |
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר בקהילה
|
תשמש בקוד שנתתי לך למעלה וזהו, פשוט וקל.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|