|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה| לבדוק עם משהו שאני עושה ב PHP הגיוני..
שלום לכולם אני עובד עכשיו על מערכת cms משלי..
מה שאני עושה במערכת שאני רוצה לבדוק עם הוא הגיוני בכלל הוא כזה.. אני הולך לאפשר ליצירת קטגרויות בתפריט כאילו ליצור עמודים חדשים בתפריט נניח שהגולש ירצה שיהיה לו עמוד קטגרויה משלו.. הצלחתי ליצור קטגרויות וזה אבל אני מתקשה להבין איך להוסיף דברים לתוך הקטגרויות נניח מאמרים וכאלה.. יש לצין שכל קטגוריה מקבלת ID שונה אז איך אני מתאים את התוכן לקטגוריה.. אני ישמח לקבל עזרה עם משהו לא הבין אותי מוזמן לפנות אלי באיסיקיו 282839025 רק אנשים שרוצים לעזור צרו קשר תודה רבה מתן כהן
# 2 |
חבר בקהילה
|
לכל מאמר יש ID משלו.
אבל לכל מאמר יש גם ID של הקטגוריה לה הוא שייך פשוט יוצר עוד עמודה בטבלה של המאמרים, שם יוצר המאמר יכניס לאיזה קטגוריה המאמר שייך. אם אתה רוצה הסבר יותר ברור צור איתי קשר באימייל oryarimi@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
עשיתי את זה ככה עשיתי במאמרים id ועשיתי גם catid אבל עכשיו אני לא יודע איך להציג את זה לפני שיפרסמתי את השאלה שלי עשיתי ככה אני לא יודע איך להציג את המאמר בקטגוריה שמתאימה לו
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
כן בלי ידע מוקדם זה באמת נשמע די מסובך, אבל בכל זאות אני בטוח שהשאלה הזאות מתבססת על חוסר ידע (איי לימוד הנושא).
אני ממליץ לך להתחיל קודם ללמוד עבודה מול מסד נתונים, סוגי שליפות למיניהם ושתבין שכל הקטע שמוגדר כ- "כתבות" זה פשוט הכנסה ושליפה ממסד נתונים באופן ממש פשוט. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אני מבין מה שאתה אומר,
לדוגמא אתה פותח מאמר, פשוט תוסיף אפשרות של select ששם המנהל ייבחר לאיזה קטגוריה לפרסם אותה.
# 6 |
חבר בקהילה
|
אני חושב שהגעתי עכשיו לקוד הנכון תנו ביקורת הצעות לשיפורים ..
PHP קוד:
catid = לאיזה קטגרויה שייך המאמר...
# 7 |
חבר וותיק
|
תלמד על where...:|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
ניסיתי עם WHERE ולא ממש הלך לי רגע אבל מה הבעיה עם הקוד שעשיתי
# 9 |
חבר וותיק
|
ובהמשך לתגובה של שקד, אין צורך לקפוץ למיים עמוקים לפני שאתה יודע לישחות, תתחיל בדברים קלים יותר , למרות שזה דיי קל, שאילתה פשוטה שיכולה לעשות את העבודה,
בהצלחה.
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
תיראה אתה צריך להבין יותר איזה דברים אתה יכול ליצור עם שאילתות (להבין כמה זה שימושי). לפני שאתה מתחיל להתעסק עם שילוב של מסד נתונים ו-PHP עדיף שתלמד SQL לפני (לפחות ברמה החלקית). תתחיל בזה שתלמד שאילתות שימושיות כמו INSERT / UPDATE. בנוגע לשאילתה שלך היא בסדר גמור רק אם אתה רוצה להגיע לשורה ספציפית יש צורך ב- WHERE
אתה יכול לקרוא על זה פה. יש לך שם דוגמאות והסברים על זה ובנוסף אני ממליץ לך לדפדף באתר אפשר ללמוד שם הרבה דברים חדשים. בהצלחה ![]() אגב, X-T לא בדיוק הבנתי מה שרשמת, או לפחות לכמה התכוונת איך הגעת למים Oo ? אני מקווה שלא עלית עלי שאני לא יודע לשחות ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|