ציטוט:
נכתב במקור על ידי Kel
אחלה שאלות (-:
- - פורום ביקורת אתרים נועד כדי לתת את הבמה של פרסום אתרים, אני לא רואה טעם לפתוח מתכונת כזאת גם בגראפיקה ותכנות משום שאז נאבד את הרעיון בפורום עצמאי לנושא. למה חשוב לך שיהיה העברת ביקורת בפורומים נפרדים? אני מאמין שפורום ביקורות לוקה בחסר ויש מה להוסיף לו אך אני מאמין שאם הזמן נמצא בין כל הדברים להתעסק גם בו.
- - תיק העבודות של עצמאיי הוא התיק עבודות שלו - ולא העסק שלו. מן הסתם, אתה יכול לקרוא לו גם אתר העסק כל עוד אתה מוכר ברשויות החוק.
- - כתשובה מערכתית: לא. הבמה בפורום (ולא רק בדפים שלו) להצעות קניה ממישהו שלא מוכר ברשויות החוק אסורה.. אתה יכול לדבר עם לקוח שלך מחוץ להוסטס (בתוכנות מסרים למשל) - אז זה לא יפריע לנו, אבל כל עוד זה נעשה בהוסטס תדאגו פשוט לא למכור/ לא לבקש הצעות.
אני באופן אישי ממליץ גם לעצמאיים להרשם, כי ככה יש גם יותר אחריות כלפי הלקוח והיחסים עוברים לקו תקשורת אמין ובריא יותר.
אני מקווה שהתשובות עזרו לך ולמשתמשים בקהילה (:
|
בקשר לתשובה הראשונה, אני סבור שהיתבלבלתי בין פורום ביקורות והמלצות לבין פורום ביקורות אתרים אז כל השאלה טעות אחת גדולה.
ובעיקרון אני אשמח מאוד להירשם, אך כרגע לפחות זה בעיה מבחינתי יותר בעיות לוגיסטיות, אף על פי שאני כן מתכנן להירשם בזמן מסוים.
שוב, תודה על התשובות ובהצלחה!