|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Whatever
|
יש לכם רעיון לאתגר? נשמח לשמוע
ערב טוב לכולם,
במידה ויש לכם רעיון לאתגר, בכל שפות התכנות הנפוצות (PHP, ASP, ASP.net, C, JS) אתם מוזמנים להציע כאן. שימו לב, מציע האתגר לא יורשה להשתתף וימונה כבודק הצעות - כאן ![]()
חבר מתקדם
|
משהו קצת קיטצ'י אבל עדיין...
שמישהו מהפורום יעצב אתר ולהציע אותו לקידוד. האדם שיעשה את הקוד היעיל ביותר הקצר ביותר התיקני וכו'. - הוא הזוכה. או לחילופין(נראה לי שכבר עשו פה..לא זוכר..)לתת תמונה של אתר מוכן ואנו צריכים לעשות כמוהו רק ע"י שימוש בקוד.(לא ניתן יהיה להתשמש בתמונות מתוך האתר - כי הוא יהיה מוקטן..)
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתגר אמור להיות משהו שיגרום לך לשבור את הראש, ברגע שתראה אותו תגיד לעצמך, וואלה שיחקתם אותה, אני חייב לשבת על זה ולהגיע לפיתרון, פה מתחילים להיות יצירתיים ולהפעיל את הראש, לעומת זאת ה"קידוד" דורש עצבים, לא יותר מיזה, אגב תומר, מה דעתך על יצירת גראפים דינאמיים בסביבת האינטרנט? זה יכול להיות נורא מעניין, יצירת גראפים יציגים לשערי הדולר שיהיה לפי שעה, זה יכול להיות מעניין.
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אני הצעתי כבר אתגר, אבל אני מקווה שהוא לא קשה מדי...
האתגר הוא כזה: יש לכם מערך עם X קבוצות. X חייב להיות זוגי. עכשיו, מה שאתם צריכים לעשות זה שכל קבוצה תשחק מול קבוצה אחרת פעם אחת. כל קבוצה תשחק מול קבוצה אחרת כל Z ימים. ולכל קבוצה חייב להיות משחק חוץ ובית שווים, ואם לא שווים אז קרובים(5 חוץ ו3 בית למשל במקרה של 8 קבוצות) דוגמה: PHP קוד:
זה חייב להיות מודפס כמו הרשימה שלי(team-team) עם ימים..(כמובן שהסדר של איזה קבוצה מול איזה קבוצה לא חשוב) עריכה-עכשיו ראיתי מה שX-T כתב..מה שהוא אמר זה גם רעיון נחמד, אבל אם אתה רוצה משהו ששובר את הראש אז האתגר שלי מתאים. |
![]() |
# 5 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
מערכת if condition מתקדמת כמו בVB. (שיהיה בה גם ELSE וכאלו).
X-T רעיון נחמד אבל הרבה עבודה בGD. |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
מממ...
להשתמש בשפה כלשהי, לא משנה איזו מאלה שלמעלה ובכתיבה הכי אלגוריתמית ופשוטה ונחה שאפשר להפוך תאריך לועזי לעברי (דוגמת 15 לאוגוסט, ל- א' באלול). נחמד לא? =]
חבר וותיק
|
ציטוט:
רעיון נוסף: ליצור אלגוריתם שיצייר את מחומש כוך! זה משהו מדהים עם מתמטיקה ותיכנות שאפשר לעשות, זה יכול לישבור לכם את הראש עד שתגיעו לפיתרון וזה ממש כיף ![]()
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
תוכנית לגילוי:מספרים ראשוניים?או מספרים ידידותים?(יכול להיות הרבה דריכים)
|
![]() |
# 9 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
|
![]() |
# 10 |
Winner
|
2 פונקציות,
אחת שמקבלת מספר בבסיס 10 וצריכה להפוך אותו לספרות רומיות (IXV) ופונקציה שניה שעושה ההפך (מספרות רומיות למספר בבסיס 10) אם זה קשה מדי אפשר לעשות את זה שלמשל המספר 4 זה IIII במקום IX יהיה הרבה יותר קל או אם רוצים לעשות את זה יותר קשה, לעשות את זה ללא שימוש בלולאות. נ.ב זאת השאלה מהמבחן בקורס JAVA ששם אסור להשתמש בלולאות
|
|