|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
אז רגע עם העסקים הלא רשומים רשומים פה בפורום ישעו אותם או שימחקו תמשתמש שלהם או שמהו לא כל כך הבנתי
# 2 | ||
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
מי שיבקש בפרטי בעצם יעבור על חוקי הפורום, ובכך יגרום לעצמו להשאר מחוץ לקהילה. ציטוט:
לא תוכלו להציע את שרותי העסק על גבי דפי הפורום בשום מקום. גם אנחנו. כבר כמה שבועות שאנחנו עובדים על התהליך הזה ומנסים לראות באיזה אופן הוא יפעל הכי טוב שכל הצדדים יהיו מרוצים ממנו וכך נפיק את המיטב מהקהילה.
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
מקווה שהשינויים יתרמו להוסטס
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אממ, המשתמשים נשארים או שם נמחקים גם?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
אקס מנהל
|
כמובן שנשארים, אך כאלו שיש להם כינוי של עסק לא רשום יאלצו להחליף כינוי.
ענו על זה כבר כמה דפים אחורה. בקשר למכירת עיצובים וכו', פרילאנסרים יוכלו להציע את עצמם. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
וואי!
החוק השלישי לא יעזור ובמיוחד לי..
אנא שנו אותו |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
שינויים מעולים, לפחות רובם, אני חושב שהם ישרתו את המטרה.
בעיקרון לעיניין פורום חינמיים אני לא אתייחס אף על פי שאני נגד, אמרתם זמני אז נמתין. מה שהפריע לי בעיקר זה פורום ביקורות אתרים, חוץ מזה שרבים מנצלים אותו בתור "במת פירסום", הוא פורום ממש מצויין, שאני פירסמתי שם אתרים שלי שמחתי מאוד לקבל תגובות בונות (לפחות רובם) וזה לא משנה עם זה אתר הוסטינג או לא. אי לכך כמה שאלות: *יהיה ניתן לבקש ביקורת על אתרים בפורום גרפיקה או תיכנות למשל? או שהנושא סגור לגמרי? *תיק עבודות של מתכנת\מעצב נחשב כאתר עסק? (וכמובן שאני מדבר על מעצבים\מתכנתים עצמאיים חוקיים) *נגיד והצגתי עבודה בפורום גרפיקה, ואני מעצב שלא מספק קבלות, מישהו פונה אלי בפרטי או לחלופין מבקש ממני ליצור עימו קשר בהודעת הנושא על מנת לקנות את העיצוב, מותר? אסור? יום טוב ובהצלחה!
# 8 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
אני מקווה שהתשובות עזרו לך ולמשתמשים בקהילה (: |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
ובעיקרון אני אשמח מאוד להירשם, אך כרגע לפחות זה בעיה מבחינתי יותר בעיות לוגיסטיות, אף על פי שאני כן מתכנן להירשם בזמן מסוים. שוב, תודה על התשובות ובהצלחה!
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
נראה יפה מאוד,במיוחד חוק החברות.
שיהיו פה רק חברות רציניות ואמינות,כי קרו פה כבר המון מקרי רמאות,אני מקווה מאוד שזה יעזור. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|