|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
תן לי לתת לך תגובה מקצועית
כאחד שעובד בחברה גדולה והשאלה הזאת מטרידה אותנו יום יום א. תקינות קוד זה מיותר וזה סתם פוזה. ב. תאימות לכל הדפדפנים לפעמים זה עניין שלא מתייחסים אליו מהסיבה הפשוטה הזאת, חברות גדולות משלמות לפי שעה לדאוג שאתר יתאים לכל הדפדפנים לחברה זה אומר תוספת של שעות לעובדים חברה וגם לקוחות הרבה פעמים מעדיפים לוותר על ה17% האלה שמשתמשים בפיירפוקס.... אבל זה תוצאה של חיסכון של מאות דולרים! |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
אז מה שנובע מהדיון הזה הוא שבעצם בגלל שאני גובה פחות כסף מחברה גדולה לקוח שיבוא עליי יבקש את התאימות והקוד התיקני? אם המתכנת הוא ברמה גבוהה כמו שאמרו פה אין צורך אמיתי לחברה לדאוג שהוא יהיה זה שיעבוד על הקידוד. אם השיקול האמיתי היה המחירים של הקידוד אז תסבירו לי למה החברות הגדולות לא לוקחות מקודדים שעובדים בזול שיעשו את הקידודים? אם יש לכם מתכנת ברמה שבאמת שווה 30-50 דולר לשעה למה שתרצו לבזבז אותו (או יותר נכון את שעות העבודה שלו) על דבר פשוט כמו קידוד?
הערה בקשר למה שאמרו פה על התאמה לכל הרזולוציות לעולם לא ייתכן מצב שבו האתר יראה אותו הדבר בכל רזולוציה עם CSS וXHTML בלבד. אם המקודד ישתמש בJS ויקבע את הגדלים והמיקום על פי הרזולוציה (דבר שבהחלט ניתן לעשות) האתר יותאם לכל רזולוציה (בהתאמה כן אני מדבר על התאמה של 99% בגודל ובמיקום של העצמים ביחס לרזולוציה) |
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני כאחד שמנהל חברה ממה לקוח יתלהב יותר? "יש לי צוות של מקודדים שעושים עבודה טובה ובזול" או "יש לי צוות מקודדים שסיימו אוניברסיטה והוציאו תואר בתחום ומתעסקים בו שנים" |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
זה רק ה "להיות קול" רק באינטרנט, אין שום חשיבות לקוד תקין. כל עוד לא מדובר בקוד מבולגן שמקשה על דפדפנים ומנועי חיפוש לקרוא הכל בסדר.
|
![]() |
![]() |
# 15 |
Whatever
|
תקינות קוד זה חשוב, וגם סימני פיסוק.
מצטער, לא הצלחתי לקרוא מה שרשמת.
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בנוגע ל-ב', אם מחזיקים מתכנתים שמכירים כבר ומנוסים בתחום שיודעים בדיוק מה יכול לגרום בעיות בדפדפן X ומה יפעל בדיוק כמו שצריך בדפדפן Y Y = הדפדפן בו המתכנת משתמש. תאר לך שלא יתייחסו לתאימות הדפדפנים כאשר המתכנת הראשי או מנהל הפרוייקט משתמש ב FIREFOX בעוד שהחברה להם אתה מספק את המוצר אפילו לא שמעה על דפדפן אחר חוץ מ IE ? והבדיקה לשאר הדפדפנים יכולה לקחת מקסימום 2% מהזמן של הפרוייקט בכדי לבדוק סופית שהכל תואם לפי הצרכים של להקוח ולפי הסקיצה שהלקוח העביר לך, וגם ב 2% הם "יבוזבזו" אך ורק במציאת הבעיות, בהנחה שהמתכנתים מספיק מנוסים ויפתרו את זה בשבריר השניה.
![]() |
![]() |
# 17 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
"יש לי צוות של מקודדים שעושים עבודה טובה ובזול" (אותו ניסוח") או "יש לי צוות של מתכנתים! שסיימו אונברסיטה [...] ולכן על אותה העבודה תשלם יותר" קידוד זה לא דבר שיש טעם ללמוד באוניברסיטה ותואר כלשהו לא ישנה את האיכות של הקידוד. ציטוט:
בקשר למצב שתיארת שבו החברה עובדת בהתאמה עיקרית לFF המצב לא ייתכן שכן לפי ההיגיון אם יש חברה שמתאימה לסוג אחד של דפדפן היא מן הסתם תתאים לדפדפן הנפוץ ביותר שנכון להיום זהו IE. Last edited by Kfir.G; 26-08-07 at 22:10.. |
||
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
"יש טעם" מה זה השטויות האלו... אתם לא מבינים שאין דבר כזה קידוד! הוסטס זה המקום היחידי שמפריד בין חיתוך אתר בתוכנת עיצוב לבין תיכנות אתר. אתם לא מבינים שזה ביחד פשוט..אף אחד לא יבקש ממישהו מקצוען לחתוך לו את העיצוב, הוא יבקש ממנו לעשות לו את כל האתר, או שמביאים לו את העיצוב או שמביאים לו כבר את האתר מוכן והוא בונה את התוכנה שמאחורי זה, אין באמצע! פשוט תשכחו מהמושג הזה קידוד ותתחילו ללמוד לתכנת אתרים. |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ובקשר לזה: הייתי מצפה ממישהו שמגדיר את עצמו מתכנת לדעת שצריך לדעת html לפני שאתה לומד php או כל שפה אחרת |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|