|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
הקב"ה - הקדוש ברוך הוא, אלוהים.
ואל תכניסו שוב את נושא הדת, זה מיותר. עזבו את אלוהים מחוץ לשיחה הזאת. |
![]() |
![]() |
# 42 |
חבר מתקדם
|
תנעלו את האשכול הזה,בנתיים כל הויכוחים האחרונים בנושאי דת לא נגמרו משהו.
"איש באמונתו יחיה". |
![]() |
![]() |
# 43 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ומה זה "היא יכולה לפעול לפי החיים כגון איפוס"? לא הבנתי את המשפט הזה ואת הכוונה שמאחוריו. אני לא מזלזל, פשוט הפעם האחרונה ששמעתי דברים כאלו היו באגדות ומעשיות ואני קצת מתקשה לקרוא ולהאמין למה שאתה כותב, אתה סותר כל מה שהעולם המודרני מכיר ויודע. ואיך אני יכול לדעת ולנחש את הדבר הנכון? אם הייתי יודע לא הייתי צריך לנחש.
![]() |
# 44 |
אחראי פורום Off-Topic
|
בדיוק ההפך, לפי היהדות עיקר החיים הם "החיים שאחרי המוות", ולא החיים על העולם הזה.
# 45 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לפי היהדות אתה פה70-80 שנה בשביל לצבור מצוות שם למעלה יש חיים אחרי המוות רק תקווה שלא בגיהנם |
|
![]() |
![]() |
# 46 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני רוצה לדעת מה הם חושבים על עצמם לפי מה שאמרנו, בוא נחזור לנושא הזה, מה אתה חושב על החיים? לחזור או לקדם את החיים בעתיד? ומה אתה חושב על מקרי תאונות? חס וחלילה, אני לא אדבר על משפחה, אם מישו קרוב משפחה שלך חבר שלך טוב טוב, אתה רוצה לדבר איתו קצת משיחה על תאונה? אבל הוא מת, מה אתה רוצה לעשות? |
|
![]() |
![]() |
# 47 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני לא כ"כ מבין אותך, אני מרגיש כאילו אתה מדבר בחידות. לקדם את החיים בעתיד? באיזה תחום? טוב זה דבר יחסי, יש כאלו שתמיד יהיה להם טוב וכאלו שאף פעם לא. אני יכול להגיד לך בגדול שטוב אף פעם לא יהיה בעולם, אין דבר כזה מקום מושלם. כל עוד יש אנשים, תמיד יהיו אויבים. ומה הכוונה לדבר עם חבר שעבר תאונה אבל הוא מת? מה יש לי לעשות כבר חוץ לחשוב ולדבר אליו במחשבה. אני לא יודע איזה סוג של תשובה אתה מצפה, אולי מהסוג של סיאנס ואמונות טפלות כאלו ואחרות?
![]() |
# 48 |
חבר וותיק
|
לפותח האשכול..התגובות שלך ילדותיות ולא רציניות, אפשר להבין שאתה ילד ואני לא חושב שאתה מבין על מה אנחנו מדברים. אני חושב האשכול מיצא את עצמו.
|
![]() |
![]() |
# 49 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 50 |
משתמש - היכל התהילה
|
איך תוכלו להבין את אלוהים אם אתם עסוקים בדברים נחותים כמו איך לתקן את העולם או מחילות, עבירות, אויבים?
אה, אני אלוהים ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|