|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
אל תכנסו לוויכוח אם יש אלוהים או אין כי זה לא יגמר.
אני חושב שכרגע כדי שכל אחד יתקן את עצמו ואז יביא למודעות את כל השאר, ככה העולם יהיה יותר טוב לכולם. מבחינה דתית אני חושב שקודם נעזור לעצמנו ואז אלוהים יעזור לנו.
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
שמישהו יבוא וינעל, זה רק יהפוך לדיון פילוג בפורום בין דתיים לחילוניים..
ציטוט:
ואלוהים גם המציא את האבולוציה והמדע כדי שפחות יאמינו בו.. הדיון הזה לא יגמר לעולם..וכבר היו מספיק כאלה, הם רק גורמים לריבים, השמצות, קללות ואזהרות. באשכול "הערות ושינוי שם משתמש" אמרת שאזהרות "מזיקות" לך..כרגע פתחת אשכול שיגרום לאחרים לאזהרות "מזיקות". |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
לא יודע כמה זמן אתה פה...אבל האשכול הזה הוא "מתכון" לבעיות....והוא בסופו של דבר יסטה לדיון "אלוהים, כן או לא" ברגע שהכנסת אותו לדיון:
ציטוט:
תבינו, כל אשכול פוליטי או דתי לא שורד בהוסטס, הם הופכים לריבים טיפשיים וזהו...וחבל שאנשים יקבלו פה אזהרות... |
|
![]() |
![]() |
# 5 | ||
חבר מתקדם
|
אם אני זוכר נכון, החטא של אדם וחווה גרם לנו לצאת מהמעגל הפנימי ביותר, הקרוב ביותר לא-לוקים - הנמשל של גן העדן בתורה, ועלינו לתקן את העולם באמצעות קיום מצוות ומעשים טובים ע"מ לחזור למעגל הפנימי.
אנחנו לא בימי הביניים... מזמן גילינו שכדוה"א הוא זה שזז ולא השמש XD. ציטוט:
ציטוט:
ואח"כ אומר לא לדבר על עליו?
אי מייל + מסן: pizilber@gmail.com Last edited by Source; 23-08-07 at 12:16.. |
||
![]() |
![]() |
# 6 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אמרתי, שמישהו יבוא וינעל, זה לא אומר שאסור לי להביע את דעתי... אם הייתי מנהל, אומר את דעתי ואז נועל, אז זה לא היה בסדר. תודה על צומת הלב הלא הכרחית בהחלט. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני חושב שפשוט אפשר לדבר על איך אפשר לתקן את העולם, עזבו כרגע את החלק הדתי כי גם המאמינים וגם הלא מאמינים מודעים לזה שצריך לתקן את העולם.
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|