|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
ניסיתי לשלוח תגובה אבל אני לא רואה שהיא נוספה. בכל מקרה מערכת נחמדה מאוד, יצא לי פעם לתכנת משהו בסגנון, לא מאוד מסובך אבל יצא לך נחמד. שיהיה בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
הרבה המצילו לי לעשות את זה עם AJAX בפעם הקודמת שהצגתי ולכן עשיתי..
מצאתי באג.. לא היה אפשר להוסיף שכולות חדשים... :\.. סידרתי.. והוספתי רענון של העמוד אחרי הודעה חדדשה שכותבים.. תודה לכולם.. אשמח לקבל עוד עצות לשיפור
# 13 |
הוסטסניון
|
אני מציע לך לעשות [לת] (ללא תוכן), אני יודע שעשית את זה במקרא בצבעים,אבל עדיף שיהיה אחרי הכותרת במודגש "[לת]"
# 14 |
חבר וותיק
|
הajax הזה לא כל כך יעיל, בגלל שאם אתה לוקח את הכותרת, אתה יכול לקחת גם את השם(אם הטבלה של התוכן והכותרת והשם של הכותב היא אותה טבלה)
אבל מה שיכול לייעל את זה, וזה גם למה שהתכוונתי כשאמרתי ajax פעם קודמת. זה לשים רק את הכותרות(וליד כל כותרת את מספר התגובות), ואז כשלוחצים על זה נפתחות כל התגובות. ואז יש לך שאילתה אחת, שגם הרבה יותר יעילה, וגם יותר יפה מבחינת תצוגה. |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
וגם עשכיו אני משתמש בשאילה אחת לטעון את כל הפורום.. אם שמתה לב יש לי 7 שאילתות.. 1 לטעון את הפורום.. 2 לספור את מספר העמודים 3 בדיקה של המשתמש המחובר 4 בדיקה של בעל הפורום 7-5 עוד משהו שאני לא זוכר..
![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל תחשוב בהיגיון, למה להשתמש בajax אם על הטעינה הראשונה אתה יכול לקחת את התוכן שאתה רוצה לקחת עם ajax... אין לזה שום הסבר הגיוני חוץ מלהשוויץ עם ajax |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
ברגע שהוא לא שולף את השדות הלא רלוונטים (לא משתמש בSELECT *, אלא שולף שדות ספציפים), נחסך זמן טעינה עצום. הרי ברגע שמתבצעת לולאת הFETCH צריך לשמור את המשתנים איפשהו. זה נשמר בזכרון של המערכת, ואם יש לנו הודעה באורך 40000000 תווים, ואנחנו בכלל לא רוצים לראות אותה, אנחנו מבזבזים זמן יקר. שלא נדבר על זה שזמן הטעינה של העמוד בשלב הלקוח יותר ארוך, כי יש יותר טקסט. בקיצור, AJAX פה יעיל מאוד. ד"א למי שרשם שלפורום עץ לא צריך את זה - ממש לא הבנתי את ההגיון של מה שאמרת - לפורום ליניארי כן צריך AJAX? איך אתה מריץ בכלל AJAX בפורום ליניארי? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|