|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
יש פה הרבה סתירות.
אני רוצה שהדירוג שלי בגוגל יגדל. וכמובן לא יזיק גם גדילת הPR, מה עדיף? |
![]() |
![]() |
# 12 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
אם לא מוצא, תחליף עם כמה שיותר PR גבוה. זו דעתי.
![]() |
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תשיג קישורים שרלוונטים אליך והמונח המקשר הוא המונח שאתה בוחר לקדם. כאשר מדד האיכות של הקישור הוא הדרוג של אותו הדף בתוצאות של המונח המקשר. לדוגמא, אם אתה מקדם את המונח "סמיילי" אז תחפש בגוגל "סמיילי" ותנסה להשיג קישורים מכל הדפים ששם. זו סתם דוגמא, כמובן שיהיה לך קשה עם מונח כ"כ זניח כמו סמיילי אבל לדוגמא "משחקים" או מונחים שיש בהן תחרות מסויימת.
![]() |
# 14 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
יש כאלה שיותר, ויש כאלה שפחות. (חוץ מאתרים "רעים" שלא עוזרים, אבל בקושי יש אתרים כאלה ישראליים שהם לא סקס).
![]() |
# 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
חחח, יש לי עוד שאלה קטנה. יש אתרים בעלי PR גבוה שזה הדף הראשי שלהם, ודף הקישורים שלהם הוא PR לעומת לדוגמא דף ראשי עם PR 5, האם קישור מדף הלינקים שהוא PR 0 יעזור לי? או שקישור מהעמוד הראשי יעזור יותר? |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
אחראי פורום Off-Topic
|
לא משנה כמה העמוד הראשי, משנה כמה העמוד ממנו אתה מקבל לינק, כל עוד זה אתר שלא עוסק בנושא של האתר שלך
# 18 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לעמודים פנימיים, ובטח לעמודי קישורים אין קישורים נכנסים מאתרים אחרים בד"כ. שוב, כל קישור עוזר אבל כשאתה מוציא קישורים מהאתר שלך לא כדאי להוציא בשביל כל אתר. |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
אולי העמוד ממנו הוא מקבל קישור לא מקבל קישור מהעמוד הראשי? אז מה אכפת לנו העמוד הראשי? העמוד הראשי משפיע בעקיפין, אבל מה שחשוב תאכלס זה העמוד ממנו הוא מקבל קישור.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|