|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
דרך אגב, לזה התכבנתי לפנייכן ... שלפני שקונים,או שתיגשו להאקרים שיבדקו אם יש חורי הבטחה . או שפשוט תילמדו יותר טוב php וביקר security .
http://hells.timeserv.biz/cms/page_view.php?id=39 בהצלחה לכולם ... |
![]() |
# 52 | |
Whatever
|
ציטוט:
# 53 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הוספתי סכריפט ? אתה רציני ? הוספתי
PHP קוד:
|
![]() |
# 54 |
Whatever
|
אוקיי, אז הדפסת את ה COOKIES של האתר למשתמש עצמו.. במה זה עזר לך? אני יכול לצפות ב COOKIES שלי גם בתפריט "כלים" ב firefox.
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחח אתה מצחיק אותי ... אתה יודע מה ... אם אתה חכם אז תיפרוץ ... למרות שלא ניראה לי שיש לך שכל לפחות ב 5% דומה לשלי ... על ניסיון אני ביכלל לא הדבר ...
|
![]() |
# 56 |
Whatever
|
תגיד לי, אתה אמיתי? גם אני יודע לשים סקריפט של alert כשמישהו לא חוסם HTML. זה לא נקרא פריצה.
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() ציטוט:
ותאמין לי ש alert לא שיחק כאן תמשחק ![]() Last edited by Smolf3d; 12-08-07 at 22:39.. |
|
![]() |
# 58 |
Whatever
|
עכשיו שמתי לב שהוא לא סיפק פרטים לפאנל ניהול, קבל את התנצלותי (אגב, קיבלת אזהרה על קללות והתקפה).
בסדר, שיאבטח את ה id.
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אתה לא הראשון שאומר שהמערכת לא מאובטחת וגם לא האחרון הוא מתכנת מתחיל אז למה בדיוק אתה מצפה ? להשפיל אותו בפומבי ? אם היית בן אדם היית שולח לו את זה בהודעה פרטית... זה לא יעשה אותך גבר. אולי יעשה אותך יותר טיפש....
# 60 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אולי אותה צודק,להיום הוא לא הראשון ... יש עוד והוא יודע טוב מאוד מי הוא, לאתר שלו פרצתי דרך PHP Ingection
ואם ניראה לך,שלאתרים כמו microsoft פורצים לא דרך XSS / SQL / PHP Ingection אז אתה טועה ... כי אני ראיתי + יודע מי פרץ לא ממש מיזמן לאתר microsoft.co.uk וכאן אני מסיים לדבר,הגיע זמן ללכת מהפורום המעפן הזה ... |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|