|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר על
|
ציטוט:
עוגיה עדיף לדעתי... |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
אם אתה רוצה לשמור לאנשים, לאו דווקא רשומים, גם אחרי שהם יסגרו את הדפדפן, או יתנתקו מהאינטרנט.
אז בטח שע"י עוגיות.. session נמחק עם סגירת דפדפן. sql לא רק בגלל שזה לא יעיל, אלא שאין לך שום פרמטר שע"י תוכל לקבוע משהו(רק אם תביא לכל משתמש שנכנס לאתר id מסויים(רנדומלי), ותשמור לו אותו עם עוגיה על המחשב, ורק אז תשמש בו בתור שורה מזהה בטבלה תוכל להשתמש במסד. אבל זה לא יעיל ולא ממש בטיחותי. עוגיות לדעתי זו הדרך הטובה ביותר.(אתה יכול אפילו לנסות ולהצפין את העוגיות, ככה שהמשתמש לא יוכל לשנות אותם) |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר על
|
אפשר גם עם SQL,
לשמור את מספר הID בעוגייה, במסד לשמור את המוצרים ואת האייפי של הבנאדם. אבל לא צריך להסתבך, עוגיות בלבד זה אחלה.
![]() |
# 14 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
תודה על תרומתך.
|
כשאתה יוצר SESSION אז זה שומר למשתמש עוגיה עם ה SESSIONID,
אני אישית משתמש ב SESSIONS שהם במסד נתונים אז אני יכול לשנות את זה לכל זמן נתון שאני רוצה.... יש לי אינטרס ברור לא לשמור עוגיה על מחשב של גולש לכל הזמן... כי אם מחר אני מוחק מוצרים או מוצר מסויים אזל, אז הוא לא יוכל להזמין אותו... זה ברמה העקרונית...
# 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
שימוש בעוגיות ומסד נתונים.
מה יותר פשוט מלתת למחשב זיהוי, כמו לדוגמא להציב לו בעוגיה comp36i457... ואז המסד יזהה אותו על פי העוגיה ואת הבחירות שלו... לא מומלץ לפי IP מכיוון שיש כאלה שבוחרים, וקונים רק אחרי זמן מה. |
![]() |
![]() |
# 17 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אין פה שום סתירה. |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
חחחח איזה וויכוח התנהל פה
בקיצור עשיתי בסוף עם COOKIES ו SQL כמובן ששם כל המוצרים מאוחסנים יצרתי שתי COOKIES COOKIE1 - ה-idים מופרדים בפסיקים COOKIE2 - כמות המוצרים (נמצא בהתאמה ל id...) ובקיצור יצא לי ממש טוב אפשר להוסיף כמות מוצרים, להוריד, ועוד.... תודה על העזרה ![]() |
![]() |
![]() |
# 20 |
תודה על תרומתך.
|
לא עניין של ויכוח, עניין של נוחות...
בכל מה שקשור לקניות וכסף, אני לא סומך על המשתמשים ועל עוגיות...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|