![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלה ב JS ו HTML
אהלן, רציתי לדעת כיצד ניתן לעשות מקום שישתנה בהתאם למה שאני עושה, נגיד אני מגדיר משתנה ב JS וכל פעם שאני עושה ONCLICK לדוגמא על משהו ספציפי זה יוסיף X במספר שלו ואם אני לוחץ שוב אז זה יוריד וכמובן יתעדכן ויראו את זה במקום ולא כאשר אלחץ לבדוק את הערך של המשתנה.
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
אני מקווה שהבנתי אותך נכון, להלן הדוגמא לקוד:
קוד:
<script> function getX() { var x="a"; document.getElementById("field").innerHTML=x } HTML קוד:
<span id="field"></span><br> <input type="button" onclick="getX()"> Last edited by gbs; 29-07-07 at 12:08.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
לא בדיוק, נגיד אני רוצה לעשות חישוב של כל מני דברים ולראות הכל במקום, נגיד יש לי DIV שמציג בכל רגע נתון מה לחצתי, לדוגמא
[X] פיצה אני אלחץ על ה CHECKBOX( X) ואז זה יוסיף למשתנה 50 ואני אראה ישר שזה הוסיף ואם הוא ביטל סימון כנ"ל יוריד ואראה במקום..
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
או קיי, אז הנה דוגמא של checkbox בשילוב עם JS, זה הלב של העניין, תוכל במידת הצורך לפתח את זה למשהו ספציפי יותר:
HTML קוד:
<script> function getvalue() { var x=document.getElementById("input").value; if (document.getElementById("input").checked == true) { document.getElementById("output").innerHTML=x; } else { document.getElementById("output").innerHTML=0; } } </script> <input type="checkbox" id="input" value="50" onclick="getvalue()"> פיצה<br> Output: <div id="output">0</div> |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|